Kleertjes.com ervaringen en beoordelingen

Kleertjes.com verkoopt kinderkleding voor een scherpe prijs. Door gebruik te maken van hun gastenboek kun je je ervaringen delen en zij kunnen je vanaf daar verder helpen. Kleertjes.com heeft een prima klantenservice! Meer weten over kleertjes.com? Andere mensen hebben beoordelingen achtergelaten op onze website. Lees ze snel!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kleertjes.com

Vanaf 2003 kun je bij kleertjes.com terecht voor kinderkleding. Inmiddels is kleertjes.com de grootste online webshop voor kinderkleding, positiemode, nachtkleding, ondergoed en accesoires.
Op de homepagina kun je kiezen uit : "babykleding", "kinderkleding", "kinderschoenen" en "zwanger".
Onder deze balk vind je nog een onderverdeling in : "meisjes", "jongens", "merken", "sport" en "sale". Ook vind je hier een link naar de pagina met de outlet artikelen.
Kinderkleding is onderverdeeld in "jongenskleding" en "meisjeskleding". Ook kun je selecteren op het soort kledingstuk zoals "jassen", "broeken", "jurken", enz.
Wanneer je hier een keuze gemaakt hebt kun je het zoeken nog verfijnen door items zoals "maat", "kleur", "prijs", "seizoen" en "korting" aan te vinken.
Op de volgende pagina zie je afbeeldingen van de kledingstukken en de prijs. Wanneer je hier een kledingstuk aanvinkt zie je op de volgende pagina meerdere foto's, verdere informatie en je kunt het artikel in je winkelwagen doen.
Merken die zoal verkocht worden bij kleertjes.com zijn : "Adidas", "Tommy Hilfiger", "Cakewalk", enz.
Bestellingen worden vanaf € 49,- gratis bij je thuis bezorgd.

» Kleertjes.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Kleertjes.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews