Kleren.com ervaringen en beoordelingen

Trendy merkkleding voor hem en haar vind je bij kleren.com. Ook jongens en meisjes kleding kun je hier kopen. Weten of dit een betrouwbare en veilige webwinkel is? Lees de reviews van anderen waarin je hun ervaringen kunt lezen. Je kunt ook zien hoe ze deze webwinkel beoordeeld hebben in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kleren.com

Op onze website kan je trendy kleren van bekende merken vinden. Wij bieden al 6 jaar lang kleren voor hem en voor haar aan. collectie van kleding is groot, zo kan je bij ons voor al je kleding terecht. Of het nu lekker makkelijk zittende kleding moet zijn, of juist nette kleding voor een bijzondere gelegenheid, wij hebben het allemaal. Ook voor kinderkleding kan je goed bij ons terecht. Wij bieden een grote keuze aan voor zowel jongens, als voor meisjes. Bij ons kan je topmerken als G-Star, Replay, Diesel en PME Legend vinden. Deze merken bieden wij aan voor een prijs die 70% goedkoper is, dan bij andere winkels. Als je vandaag nog iets besteld, dan wordt het morgen gratis bij jou thuisbezorgd. Als het dan onverhoopt toch niet helemaal naar jouw zin is, kan je de producten binnen 14 dagen terugsturen. Graag nodigen wij je uit om bij ons op de site te komen kijken!

Uitstekende service

Ervaring van Jan Meijer, toegevoegd op 12 mei 2020

Een kledingstuk besteld tegen een heel scherpe prijs, 1x aangehad en 1x gewassen. Hierdoor was er een gaatje ontstaan bij het label in de nek. Zonder mankeren is er een nieuw kledingstuk opgestuurd. Uitstekende service!

Ervaring van Twan, toegevoegd op 17 augustus 2014

Diesel broek gekocht die bij zalando 20 euro duurder was. Fijn winkelen met kortingscode erbij van 10 euro.

Ervaring van Axel, toegevoegd op 23 januari 2014

Vaak merkkleding net ietsje goedkoper dan bij andere winkels, vooral Diesel. bezorgen vaak binnen enkele dagen

» Kleren.com Review

Mijn ervaring plaatsen