Klikzeker.nl ervaringen en beoordelingen

Klikzeker.nl is een online verzekering die graag spullen verzekerd die voor jouw belangrijk zijn. Denk hierbij aan een smartphone verzekering of een tablet verzekering. Ervaringen en beoordelingen laten niet alleen weten dat je zeker bent met zo’n verzekering, maar je ook nog eens snel schade kan melden en laten afhandelen. Ontdek het zelf met je eigen klikzeker verzekering.

Mijn ervaring plaatsen

Over klikzeker.nl

Als je jezelf wilt laten verzekeren voor alles en nog wat ben je vaak een hoop ellende kwijt en veel uren omdat het vaak zo lang duurt om er zeker van te zijn dat je veilig door het leven kan gaan. Ken je klikzeker.nl al? Hier verzeker je je binnen de twee minuten zonder dat je daar uren bij een verzekeringsmakelaar voor moet doorbrengen. Hun slogan is: geen overbodige papierwinkel, geen lange aanvragen, geen vaste looptijd en zeker een lang abonnement.

Verzeker je je binnen de 2 minuten

Je kunt je gemakkelijk via de website binnen de 2 minuten laten verzekeren voor bijvoorbeeld een Phone, Samsung, Ipad of andere zaken. Misschien heb je schade te melden? Dat kan je zeker bij klikzeker.nl melden via een formulier op de site. Het leuke is dat je als je een vraag hebt naar het gratis nummer kunt bellen en de professionals geven je de uitleg wat je precies moet doen. Klikzeker.nl is echt zeker.

Telefoonverzekering

Ervaring van Tessa, toegevoegd op 28 april 2020

Heel snel geregeld allemaal, top!

"Leuk aanbod", slechte service

Ervaring van van der meer, toegevoegd op 9 november 2017

Wij kochten 2 IPhones, tegelijkertijd zag ik dat men maar 1 toestel kon verzekeren bij klikzeker. Dus de beide toestellen apart gekocht omdat we van de verzekering gebruik wilden maken. Na 2 weken komt er aan aanbieding: 20% korting op een verzekering voor een 2e toestel. Op de vraag of wij daar ook gebruik van kunnen maken krijgen we een negatief antwoord. Ik denk dan waar een wil is, is een weg.

Eigen risico alleen vermeld in kleine lwttertjes

Ervaring van M.Koopman, toegevoegd op 7 mei 2017

Voor mijn dochter een verzekering voor haar iphone afgesloten. Nu is iphone gevallen en het glas is stuk. Ze moet de telefoon opsturen en 60,- eigen risico betalen. Dit noemt klikzeker helemaal niet op zijn website waardoor je denkt dat je een superdeal hebt. Als ik het glas ergens anders laat repareren kost het 89,-. Had ik dus eigenlijk geen verzekering hoeven afsluiten. Jammer dat dit niet duidelijk op de website vermeld staat en dat je dus echt de voorwaarden goed moet doorlezen. Klinkt mooier dan het is.

Top verzekering

Ervaring van Niek Mahler, toegevoegd op 21 mei 2015

Erg eenvoudig afgesloten, en daarna ook simpel en snel mijn iPhone gerepareerd!

Ervaring van Sofie, toegevoegd op 15 december 2014

Nieuwe iphone verzekert bij ze, kreeg direct alle papieren in een mailtje.

Ervaring van Mar, toegevoegd op 2 oktober 2014

Duidelijke site,makkelijk online af te sluiten.

» klikzeker.nl Review

Mijn ervaring plaatsen