Klingel ervaringen en beoordelingen

Een overzicht van de nieuwste ervaringen over de webshop van Klingel. Alle beoordelingen over Klingel geven een beeld hoe betrouwbaar en veilig deze webshop is. Zelf ervaringen delen over Klingel is ook mogelijk.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Klingel

Klingel.nl is een webshop waar u naar hartenlust kan shoppen en online kleding kan kopen. De online shop van klingel biedt zowel damesmode, herenmode, sieraden, woonaccessoires en nog zo veel meer aan. U vindt er gemakkelijk de laatste trends op gebied van mode tegen een lage prijs. Deze webshop is heel gemakkelijk in gebruik en speciaal voor vrouwen van alle leeftijden. Via deze online shop is het mogelijk om 24 uur op 24 uur kleding te kopen terwijl u relax thuis zit.
U kan op verschillende manieren betalen bij Klingel. Ofwel met creditcard, onmiddellijke betaling via I-deal of met een acceptgiro 14 dagen na ontvangt. U kan zelfs kiezen voor gespreid betalen. Dan wordt er een contract bijgevoegd met de spreidingstermijnen en de betalingen die dienen te gebeuren. De bestelling wordt ofwel thuis geleverd ofwel bij een kialapunt naar keuze. De leveringskosten bedragen hetzelfde voor zowel kiala als thuislevering. U kan gerust binnen de 14 dagen gratis ruilen of retourneren indien de bestelling niet aan uw voorwaarden voldoen.

» Klingel Review

Mijn ervaring plaatsen

Klingel ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews