Klok-voor-thuis.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Klok-voor-thuis.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Klok-voor-thuis.nl

Op de website Klok-voor-thuis.nl zal je zeker slagen wanneer je een klok zoekt. De website heeft voor ieder interieur de juiste klok. Ze hebben klokken in alle soorten, maten en alle stijlen die u graag wilt hebben. De klokken die je op de website kunt bestellen zullen een aanvulling zijn voor wat betreft de inrichting van de kamer, waar de klok komt te hangen.

Levering en retourzendingen
Bestellingen vanaf €50,- worden geheel gratis thuis afgeleverd. Bestellingen die voor 22.00 uur zijn geplaatst worden de andere dag afgeleverd. Het kan natuurlijk zijn dat u, wanneer u de klok bijvoorbeeld een week in huis hebt hangen, u niet bevalt. Dan hebt u het recht hem terug te sturen. U kunt hem terug sturen tot 90 dagen na de aankoop.

Betalen
Je hebt bij de bestelling verschillende betaal mogelijkheden. Zo kunt u betalen met IDEAL maar ook met een Credit Card en Master Card. Ook kunt u de rekening voldoen door middel van overboeking, levering na ontvangst. Retourbetalingen vinden na 14 dagen plaats, indien de betaling direct is gebeurd.

Ervaring van Laura, toegevoegd op 26 maart 2015

Nieuwe klok voor de kinderkamer en onze woonkamer besteld. Snelle verzending, en goed verpakt binnen.

» Klok-voor-thuis.nl review

Mijn ervaring plaatsen