Kluizenwinkel.com ervaringen en beoordelingen

Op zoek naar een kluis? Kluizenwinkel.com heeft verschillende soorten kluizen voor verschillende omstandigheden. Met gratis verzorging is dit een topwinkel om kluizen te bestellen. Weten of anderen deze mening delen? Bekijk hun ervaringen en beoordelingen op onze website om zo te weten te komen hoe zij kluizenwinkel.com ervaren hebben.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kluizenwinkel.com

De originele benaming voor een kluis is brandkast. Men heeft de naam 'brandkast' verzonnen om aan te geven: zelfs als je huis of pand in de brand gaat de in de kluis opgeslagen documenten of geld intact blijven. Natuurlijk bied de brandkast niet alleen bescherming tegen brand maar ook beveiliging tegen diefstal. Natuurlijk zal het dievengilde altijd manieren blijven verzinnen om kluizen te kraken. Al zou het alleen maar zijn voor de uitdaging!

De kluizenwinkel is een onderdeel van Beveiliging Service Nederland en men is gevestigd in Uithoorn. Het bedrijf levert niet alleen brandkasten maar ook alarmsystemen, brandblusinstallaties en toegangscontrolesystemen. Op de website kun je rustig bekijken welke brandkast aan jouw eisen voldoet. Je moet deze site dan ook niet zien als een webshop. Het is meer een digitale showroom. Het is natuurlijk ook mogelijk om onder het genot van een bakje koffie de fysieke showroom te gaan bekijken. Een brandkast koop je natuurlijk niet elke dag! Inbouwen en plaatsen kan men uiteraard ook. Alles in overleg met de klant.

De website functioneert voor waar het voor bedoeld is naar behoren.

Ervaring van Florijn, toegevoegd op 11 september 2014

Ken deze winkel via Bol.com alles is goed verlopen

Ervaring van Roderick, toegevoegd op 10 januari 2014

Enige puntje van kritiek is dat er geen batterijen bij zaten, bij zo'n grote aankoop verwacht je niet.

» Kluizenwinkel.com Review

Mijn ervaring plaatsen