Kluscenter.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Kluscenter en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kluscenter

Kluscenter.nl is een online bouwmarkt. Dit in Rotterdam gevestigde bedrijf levert alles wat een klusser (amateur of professional) nodig heeft. Je hoeft daarom niet meer eindeloos in de rij te staan bij de plaatselijke bouwmarkt. Het bestellen van al je klusspullen doe je voortaan vanuit de luie stoel. Mocht je advies nodig hebben, dan kun op werkdagen tussen 9.30 en 17:30 altijd even bellen. Natuurlijk kun je je vraag ook via de mail stellen.

Ondanks het grote assortiment is het eenvoudig om het artikel te vinden dat je zoekt. Je kunt op twee manier te werk gaan. Bovenaan de homepage staat een zoekfunctie. Hierin typ je de naam van het artikel dat je zoekt. Je er ook voor kiezen om via de buttons te navigeren. De vermeldingen zoals ‘Elektra’, ‘IJzerwaren’ en ‘Gereedschap’ spreken voor zich. Van ieder artikel is een foto en een beschrijving voorhanden.

De bestelprocedure is uiterst simpel. Je rekent het digitale winkelmandje bij de kassa af. Indien je vóór 17:00 uur bestelt, wordt alles de volgende dag afgeleverd.

Goede service

Ervaring van Jannes, toegevoegd op 18 februari 2016

Het artikel wat ik nodig had heeft kluscenter niet. De klantenservice kon er wel aan komen en heeft het in de webshop gezet zodat ik het kon bestellen. Hele goede service verleent!

Ervaring van Arie, toegevoegd op 24 juni 2015

Via google op de site terecht gekomen, mooie site en levering ging redelijk vlot.

» Kluscenter Review

Mijn ervaring plaatsen