Klusspullen.nl ervaringen en beoordelingen

Klusspullen.nl is de ideale website als je midden in een verbouwing zit of eraan gaat beginnen. Maak een lijstje met je benodigdheden en bestel ze direct even in huis om ze zo snel mogelijk thuisbezorgd te krijgen. Ervaringen en beoordelingen met klusspullen.nl kan je hier online teruglezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over klusspullen.nl

Zoals de naam al zegt is klusspullen.nl gespecialiseerd in het leveren van 'doe het zelf producten' voor de klusser die aan zijn of haar huis werkt. Het bedrijf is in de acht jaar dat het bestaat uitgegroeid tot een toonaangevende webwinkel. Klusspullen.nl is gevestigd in Deventer.
De nadruk van het leveringsprogramma ligt op schakelmateriaal. Daarnaast verkoopt het bedrijf gereedschap, verfproducten en alles voor de CV en het sanitair. Ook voor tuinproducten en domotica ben je hier aan het juiste adres.
Klusspullen.nl richt zich zowel op de professionele als de particuliere klusser. Op de website tref je artikelen van bekende merken zoals ABB, Schneider Electric en Hager aan.
Het navigeren door de site werkt prettig. Nadat je gekozen hebt voor een productgroep toont de website de verschillende artikelen binnen die groep. Bij ieder afzonderlijk product staat een uitgebreide specificatie. Bovendien krijg je gratis advies over het gebruik en de installatie van het artikel.
De bestelprocedure en verkoopvoorwaarden zijn ten slotte zoals je ze van een goede webshop mag verwachten.

» Klusspullen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen