Klusspullen.nl ervaringen en beoordelingen

Klusspullen.nl is de ideale website als je midden in een verbouwing zit of eraan gaat beginnen. Maak een lijstje met je benodigdheden en bestel ze direct even in huis om ze zo snel mogelijk thuisbezorgd te krijgen. Ervaringen en beoordelingen met klusspullen.nl kan je hier online teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over klusspullen.nl

Zoals de naam al zegt is klusspullen.nl gespecialiseerd in het leveren van 'doe het zelf producten' voor de klusser die aan zijn of haar huis werkt. Het bedrijf is in de acht jaar dat het bestaat uitgegroeid tot een toonaangevende webwinkel. Klusspullen.nl is gevestigd in Deventer.
De nadruk van het leveringsprogramma ligt op schakelmateriaal. Daarnaast verkoopt het bedrijf gereedschap, verfproducten en alles voor de CV en het sanitair. Ook voor tuinproducten en domotica ben je hier aan het juiste adres.
Klusspullen.nl richt zich zowel op de professionele als de particuliere klusser. Op de website tref je artikelen van bekende merken zoals ABB, Schneider Electric en Hager aan.
Het navigeren door de site werkt prettig. Nadat je gekozen hebt voor een productgroep toont de website de verschillende artikelen binnen die groep. Bij ieder afzonderlijk product staat een uitgebreide specificatie. Bovendien krijg je gratis advies over het gebruik en de installatie van het artikel.
De bestelprocedure en verkoopvoorwaarden zijn ten slotte zoals je ze van een goede webshop mag verwachten.

scherpe prijs, aflevering zeer rommelig

Ervaring van Ben, toegevoegd op 25 oktober 2017

Over de prijs valt niets te zeggen, die is zeer scherp. ook de levering was snel. De verpakking was echter om te huilen, de "doos" was aan beide kanten open en de inhoud was zichtbaar. zeer droevig.....

uitstekent geregeld

Ervaring van J.v.Wieren, toegevoegd op 16 december 2015

snel en goed geregeld !

Ervaring van MW, toegevoegd op 2 november 2014

Fijne shop, al tientallen keren besteld. Levering over het algemeen zeer snel. Als iets niet op voorraad is of later komt krijg je een mail.

Ervaring van Marc, toegevoegd op 19 september 2014

Er word tijdens het bestellen gevraagd om een kluscode, wat is dit en waar kan ik die kluscode vinden?

Ervaring van Elies, toegevoegd op 5 september 2014

Goedkoper dan bij de Gamma of Karwei.

» Klusspullen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen