Knaldeals.com ervaringen en beoordelingen

Knaldeals.com is er speciaal voor iedereen die opzoek is naar een leuke aanbieding. Dit kan een hoesje zijn voor je smartphone of leuke accessoires. Maar er zijn ook regelmatig andere knaldeals te vinden. Ervaringen en beoordelingen over eerdere knaldeals lees je bij ons online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Knaldeals.com

Knal Deals is een online specialist mobiele telefonie, tablets en accessoires.

Dank zij hun meer dan 10 jaren ervaring kunnen zij een uitgebreid assortiment voorzien bestaande uit topmerken (Apple, Samsung, Sony, LG, HTC, Nokia, Huawei) samen met een uitstekende service. Alles wordt verzonden uit hun eigen voorraad en dit aan knalprijzen!

Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief van Knal Deals zo loop je geen tijdelijke aanbieding of korting mis maar zo maak je ook telkens kans om een leuke prijs te winnen.

Bovenop de aantrekkelijke prijzen krijg je nog eens gratis verzending bij iedere aankoop van minstens 25 euro.

Je kan in vertrouwen kopen bij Knal Deals want zij zijn in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk. Hierdoor ben jij als klant zeker van een goede afhandeling, want Knal Deals voldoet aan de strenge opgelegde eisen en voorwaarden.

Heb je vragen omtrent je recente aankoop of wil je graag een opvolging van een bepaald artikel? De klantendienst van Knal Deal staat voor je klaar. Je kan hun bereiken via e-mail, telefonisch en zelfs via social media (facebook en twitter).

» Knaldeals.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Knaldeals.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews