Knuffeldierenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Knuffeldierenwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Knuffeldierenwinkel.nl

Op de website van Knuffeldierenwinkel.nl kun je alle soorten knuffels kopen die je graag wilt aanschaffen. Je kunt ze gewoon bestellen of als cadeau laten opsturen. Men heeft er alle soorten knuffels, dus op de website zal je zeker slagen om een knuffel aan te schaffen. De bestelde knuffels worden snel bezorgd omdat ze uit voorraad worden geleverd. Voor de verzendkosten binnen Nederland wordt 3,95 gerekend en voor België 6,95

Retourneren
Het kan natuurlijk zijn dat wanneer de knuffel is afgeleverd het niet is wat u er van verwacht had. In een dergelijk geval kun je de knuffel terugsturen binnen 14 dagen. Je kunt binnen deze 14 dagen dus de knuffel bekijken en controleren op eventuele gebreken. U dient de knuffels wel onbeschadigd terug te sturen in de orginele verpakking. Om meerdere producten gelijktijdig terug te sturen is het belangrijk dat je de voorwaarden goed doorneemt en je aan de regels houdt.

Betalen
Indien een knuffel besteld wordt moet men hem vooruit betalen. In enkele gevallen kan men een knuffel onder rembours bestellen. Je kan met creditcard het bedrag overmaken maar ook met IDEAL. IDEAL is een betaalmethode die tegenwoordig veelvuldig wordt gebruikt. Je kan ook het bedrag gewoon overschrijven. Ook een eenmalige machtiging is mogelijk of cash betalen.

Ervaring van T, toegevoegd op 22 maart 2015

2 knuffels besteld, kreeg daarna een mailtje dat er 1 niet op voorraad was, geen probleem verder met verzending van de andere knuffel.

» Knuffeldierenwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen