Koeka.com ervaringen en beoordelingen

Bij koeka.com kun je terecht voor baby en kinderspullen en lifestyle artikelen zoals bijvoorbeeld kussens met een leuke print. Twijfel je of koeka.com een betrouwbare webshop is of niet? Lees dan eens de ervaringen en beoordelingen over koeka.com op onze website. Weet waar je shopt!

Mijn ervaring plaatsen

Over Koeka

De website koeka.com is een mooie website. De website is een online shop voor baby en kinderspullen. Hierbij kunt u denken aan kinderkleding maar ook bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten voor kinderen, trappelzakken, accessoires, beddengoed enzovoort.

Oprichting
Koeka.com is in Nederland opgericht door twee moeders die als achtergrond de mode hadden. Zij waren op zoek naar functionele producten voor hun kindjes. Omdat zij niet konden vinden wat ze nodig hadden zijn ze zelf aan de slag gegaan. Ze gingen zelf de producten naaien die ze bedachten. De eerste producten die verkocht werden waren op home-party’s. Omdat ze op een bepaald moment niet alles meer zelf konden maken werd de productie uitbesteed.

15 jaar later
Nu telt Koeka meer dan 20 werknemers. Alle producten worden nog steeds in huis ontworpen. Koeka heeft een eigen stijl en een zeer uitgebreid assortiment. Er worden spullen verkocht voor baby’s en kinderen tot 10 jaar. Steeds worden er nieuwe producten ontworpen. Koeka staat niet stil.

Betalingen
De manier om te kunnen betalen is zeer uitgebreid. Bijna alle betalingsmogelijkheden zijn er mogelijk. Binnen Nederland wordt er voor bezorgingskosten €4,95 gerekend. Koeka zal er alles aan doen om te proberen de bestelling binnen 7 werkdagen af te leveren.

Stijlvol

Ervaring van Lady G., toegevoegd op 11 oktober 2014

Ik koop altijd een cadeau van Koeka voor vriendinnen die zwanger zijn of net bevallen zijn, valt altijd in de smaak.

Mooie dekentjes

Ervaring van Marlies, toegevoegd op 4 september 2014

Ik vind de Koeka dekentjes zo mooi, jammer dat ze nooit goedkoper worden of in uitverkoop komen.

» Koeka Review

Mijn ervaring plaatsen