Kofferentas.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kofferentas.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kofferentas.nl

Kofferentas.nl
Wanneer je een koffer en/of tas wilt aanschaffen dan bent op de website van kofferentas.nl op de juiste plaats. Je kunt daar bijvoorbeeld kiezen uit een laptoptas, dossiertas, aktetas en flightcase. De keuze is bijzonder groot. Ook zijn er golftassen en andere sportassen beschikbaar. Om materialen goed op te bergen, zoals belangrijke papieren, moet je een goede tas tot je beschikking hebben.

Belangrijke gegevens
Wanneer je een tas besteld voor 16:00 uur dan zal hij de andere dag worden afgeleverd. De verzending van alle producten is gratis. Ook voor het retourneren worden geen kosten in rekening gebracht. Betalen is gemakkelijk omdat men uitgaat van achteraf betalen. Indien er iets niet helemaal duidelijk zou zijn is het verstandig even telefonisch contact op te nemen. Men is dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Je vraag zal snel door vakkundig personeel worden beantwoord. Men zal je met raad en daad bijstaan. Op de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer je dat doet blijf je op de hoogte van alle producten en aanbiedingen.

Ervaring van Tobias, toegevoegd op 12 september 2016

Voor mijn verjaardag afgelopen weekeinde een hele mooie pilotentas gekregen die van jullie webshop afkomstig is. Zeer mooi afgewerkt.

Ervaring van D, toegevoegd op 9 juni 2016

Tas was niet goed, andere afmetingen dan op site stond, ruilen was geen probleem, vandaag mijn geld terug en het is aangepast op de site.

» Kofferentas.nl review

Mijn ervaring plaatsen