Koffiebonen-bestellen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Koffiebonen-bestellen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Koffiebonen-bestellen.nl

Met de komst van steeds meer trendy koffiemachines stijgt ook het aanbod van goede koffiebonen. Caffè Duo biedt met koffiebonen-bestellen.nl een overzichtelijke plaats waar je online de beste koffiebonen kunt bestellen.

Koffiebonen en gemalen koffie

Ben je op zoek naar geschikte koffiebonen of juist gemalen koffie dan heeft koffiebonen-bestellen.nl koffie van een uitstekende kwaliteit. De prijzen zijn uiterst vriendelijk en bestellingen worden in heel Nederland bezorgd zonder dat je een minimale hoeveelheid koffie(bonen) dient af te nemen. Elk product wordt eerst getest en vervolgens uitgebreid omschreven met onder meer de herkomst van de koffiebonen, de smaak en uiteraard de sterkte. Je kunt ervaringen van andere koffiedrinkers lezen zodat je een nog betere keuze kunt maken. Koffiebonen-bestellen.nl levert zowel kilo als 250 gram verpakkingen. Bestellen en betalen doe je eenvoudig online. Bedraagt je bestelling meer dan 50 euro, dan rekent Caffè Duo geen verzendkosten. Mocht je toch niet tevreden zijn over de producten dan kun je de koffiebonen retourneren en ontvang je je geld terug.

Ervaring van Minka, toegevoegd op 4 april 2016

Ook onze tweede bestelling is vlekkeloos verlopen, heerlijke koffie(bonen)

Ervaring van Priscilla, toegevoegd op 1 februari 2016

Als eerste een proefpakket besteld, duidelijk verschil tussen verschillende bonen. Mijn man en ik hebben beiden een andere favoriete boon en we gaan deze nu om en om bestellen.

» Koffiebonen-bestellen.nl review

Mijn ervaring plaatsen