Koffievergelijk.nl ervaringen en beoordelingen

De lekkerste koffie en koffie benodigdheden vind je bij koffievergelijk.nl. Bij deze webwinkel ben je bovendien goedkoper uit dan in een fysieke winkel waar je normaal koffie koopt. Dat is slim inkopen! De ervaringen met deze winkel lezen voordat je koffie koopt? Vind hier reviews en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Koffievergelijk.nl

Koffievergelijk.nl heeft een groot aanbod aan koffie en thee van verschillende A-merken, zoals Douwe Egberts, Nescafe, Illy en Segafredo. Het is bij Koffievergelijk.nl erg makkelijk om verschillende soorten koffie met elkaar te vergelijken, onder andere op basis van prijs, land van herkomst, soort koffieboon en kracht. Ook is het mogelijk om door het beantwoorden van een aantal korte vragen advies te krijgen over wat voor soort koffie het beste bij je past. Naast koffie en thee verkoopt Koffievergelijk.nl ook andere producten die met koffie te maken hebben, zoals koffiemachines (en onderhoudsartikelen voor deze machines) en koffiekopjes.

Betaling, levering en spaarpunten
Betalen is bij Koffievergelijk.nl mogelijk via iDeal, Credit Card, PayPal of vooruitbetaling. Bestellingen die voor 20.00 uur worden geplaatst zijn de volgende dag al in huis. De leveringskosten bedragen € 3,95 per bestelling en levering voor bestellingen van boven € 75 is zelfs gratis. Ook heeft Koffievergelijk.nl een spaarsysteem, waarbij je voor iedere bestede Euro spaarpunten krijgt. Deze zijn bij een volgende bestelling te gebruiken voor korting.

snel in huis

Ervaring van Minou, toegevoegd op 28 december 2014

Zelfs met de drukke kerstperiode had ik mijn bestelling snel in huis.

Lekkere koffiebonen

Ervaring van Carla, toegevoegd op 23 november 2014

Mijn favoriete koffiebonen bestel ik altijd bij koffievergelijk. De supermarkt bij ons in het dorp verkoopt ze niet meer. Snel in huis en goed verpakt.

lekker bakkie

Ervaring van I en W, toegevoegd op 7 maart 2014

Heerlijke bonen besteld bij jullie, veel groter aanbod dan bij Jumbo of Appie. Vaste klant erbij.

» Koffievergelijk Review

Mijn ervaring plaatsen