Koflo.nl ervaringen en beoordelingen

Met de producten van Ko & Flo voor kinderen bezorg je je kinderen een plezierige jeugd. Speelgoed en lifestyleproducten voor de kinderkamer, alles om je kleintje de beste ervaringen te bezorgen. Deze website heeft goede beoordelingen over het internet. Lees ze hier! Niet overtuigd? Bezoek dan zelf de website van koflo.nl eens.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Koflo.nl

Koflo.nl is een webshop die zich richt op het aanbieden van kinderkleding en accessoires. De site is de online webstek van een fysieke kinderkledingwinkel in Oosterhout en biedt een groot aantal bekende merken aan zoals Scotch, Bengh en Vingino. De site ziet er grafisch fantastisch uit en is makkelijk te navigeren. De producten zijn opgedeeld in logische categorieën en zijn makkelijk vindbaar. Het is ook mogelijk om te zoeken op geslacht, leeftijd en collectie.

De site ontleent haar naam aan de namen van de twee oprichters 'Ko' en 'Flo.' Het is mogelijk om gekochte artikels binnen tien dagen te retourneren. Binnen Nederland zijn de verzendkosten €4.95 en gratis boven de €75. Dit lijkt een hoge drempel maar doordat de producten van bekende merken zijn, en dus wat duurder, zit je al snel aan de €75. Als je voor 16.00 besteld wordt je bestelling morgen thuis afgeleverd.

De presentatie van de kleding is fantastisch en het is duidelijk dat de winkel veel moeite en geld in haar webshop heeft gestopt. Voor mensen die op zoek zijn naar kinderkleding is Koflo.nl een zeer goede keus.

» Koflo.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Koflo.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews