Koopditvandaag.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Koopditvandaag.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Koopditvandaag.nl

De website Koopditvandaag.nl is een site waarop je dagelijks superdeals kunt bestellen. Het is een webwinkel met vele restantaanbiedingen van verschillende dag aanbieders. Je krijgt een zeer grote korting op vele producten zoals DVD’s, horloge’s en vele andere producten. Het is zeker de moeite waard om met een vaste regelmaat deze site te bezoeken. Je kunt er op een snelle en gemakkelijke manier producten bestellen die ook dan weer snel worden afgeleverd.

Bestellen en betalen
Je kan er 24 uur per dag alle dagen van het jaar een bestelling plaatsen. Er wordt echter per dag maar een product verkocht. Je moet dus altijd snel kunnen beslissen als je wat wilt hebben, want voor je het in de gaten hebt, is de actie dan al weer voorbij. Voor de verzendkosten wordt binnen Nederland tot 10 kg een bedrag gerekend van €6,95. Je kan gemakkelijk betalen met IDEAL, Rembours en met je Creditcard.

Retourneren
Wanneer je het product hebt ontvangen, heb je 7 dagen de tijd om het product te bekijken en eventueel terug te sturen. Je kan uiteraard alleen die producten terugsturen die niet gebruikt en beschadigd zijn.

» Koopditvandaag.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Koopditvandaag.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews