Koophetgratis.nl ervaringen en beoordelingen

De deals op koophetgratis.nl zijn… je raad het al: gratis! Je betaald alleen maar voor de verzendkosten. Wees er snel bij en gris de deals voordat ze verlopen. Met deze website voorkom je slechte ervaringen met te dure producten. Je vind ze gewoon goedkoop op deze site. Toch meer te weten komen? Laat je informeren door de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Koophetgratis

Koophetgratis.nl. De naam alleen zegt het al! Alle aangeboden producten zijn hier gratis. Er zijn dag aanbiedingen en weekaanbiedingen. In beide gevallen loopt er een klok, deze klok telt af. Zo lang de klok nog aftelt kan je van de aanbiedingen gebruik maken. Zodra de tijd is verstreken sluit de aanbieding en kun je er geen gebruik meer van maken. Maar dan staat de volgende aanbieding alweer klaar.
Van kledinghoezen tot sleutelkettingen en sieraden. Alles is er gratis. Alles? Bijna alles, want in aan het einde van de navigatiebalk staat een kopje "bijna gratis". Dit houdt in dat de producten 1 tot 2 euro moeten kosten. Vervolgens is er nog een tweede kopje in een andere navigatie balk, deze is getiteld "veilingen". Deze knop linkt door naar een andere veilingsite, waar de producten niet gratis meer zijn.
Nogmaals, er is hier een gevarieerd aanbod, veel producten zijn gratis. Zeker voor de consument met de kleine portemonnee is deze site iets om in de gaten te houden.

waarom niet gratis

Ervaring van S, toegevoegd op 10 december 2014

Je moet voor alle producten toch betalen hoezo dan koophetgratis.nl

hele lang levertijd

Ervaring van Marja, toegevoegd op 8 juli 2014

De levering duurde 2,5 week, te lang in mijn optiek.

» Koophetgratis Review

Mijn ervaring plaatsen