Koterkado.nl ervaringen en beoordelingen

Een cadeau uitzoeken voor een baby is soms best lastig. Om het simpel te houden kun je bij koterkado.nl een cadeau uitzoeken wat hij of zij kan dragen met een eigen tekst er op. Een mutsje met naam is altijd leuk. Meer te weten komen over koterkado.nl? Ervaringen lees je in reviews. Beoordelingen kun je tevens hier vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Koterkado.nl

De website koterkado.nl is de site waar u naamkadootjes en gepersonaliseerde kado‬ôs voor kinderen kan kopen. De leeftijd van de kinderen loopt uiteen van 1 tot en met 10 jaar. De doelstelling van het bedrijf is zo snel mogelijk de kwalitatieve gepersonaliseerde ( kraam ) kadootjes te leveren. Er zijn reeds vele klanten die de kadootjes op deze manier bestellen. Ook veel toonaangevende bedrijven bestellen hun kadootjes bij Koter Kado. Door de snelheid waarmee geleverd wordt, service en kwaliteit onderscheiden ze zich van anderen.

Kadootjes
De kadootjes waarop een naam kan worden aangebracht zijn bijvoorbeeld op een schooltas, rugzak, drinkbeker, T-shirt, knuffels enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of een naam op een kadootje is mogelijk.

Betaalmogelijkheden
Wanneer u een bestelling wilt plaatsen zijn er vele betaalmogelijkheden. Denk hierbij aan tegenwoordig het veel toegepaste IDEAL maar ook met een Visa card, Master card, Pay Pal en overboeking behoren tot de mogelijkheden om tot een betaling over te gaan.

Ervaring van Emma, toegevoegd op 2 september 2014

Gepersonaliseert toilettas gekregen van een vriendin besteld via jullie. wat een topproduct

Ervaring van Fien, toegevoegd op 25 januari 2014

Voor de eerste lange vakantie van mijn zoontje een rugzak met naam besteld bij koterkado.

» Koterkado.nl Review

Mijn ervaring plaatsen