KPN Play ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Play van KPN en lees wat andere mensen van deze dienst vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over KPN Play

Play is een dienst die nieuwe films en tv-series aanbiedt. Deze dienst kan door iedereen die in Nederland woont gebruiken. Het enige wat je nodig hebt in een internetaansluiting en een abonnement via deze site. Play hangt af van KPN maar staat los door het uitgebreide aanbod aan films en tv-series die ze aanbieden. Je kan er ook populaire zenders bekijken.
Het aanbod staat in een rubriek op de homepagina zodat je direct kan nagaan of deze dienst je wel bevalt. Voor vragen kan je terecht in de daaronder vermelde rubriek met vragen.

Abonnement maandelijks opzegbaar
Op de site kan je direct kiezen voor een abonnement van een jaar voor een voordelige prijs. Je kan Play ook eerst gratis proberen en nagaan of dit bevalt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en heel eenvoudig op te zeggen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de app de downloaden zodat je direct kan beginnen kijken.

Ervaring van Maarten, toegevoegd op 20 januari 2016

Nu 1 maand klant en ben zeer tevreden, vooral het vele opnemen en de vele series spreken me aan. prijs kan nog wel iets naar beneden als je het vergelijkt met bijv. netflix of videoland.

Ervaring van Mike verwijde, toegevoegd op 19 januari 2016

Heel fijn, alle zenders van HBO en nog veel meer voor dit bedrag.

» KPN Play review

Mijn ervaring plaatsen