Kralenhoekje.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kralenhoekje.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kralenhoekje.nl

Deze online winkel is veel meer dan een hoekje. Het is de online winkel voor alles op het gebied van zelf sieraden maken. Het kralenhoekje heeft ook een fysieke winkel gevestigd in Middelburg.
In de online winkel vind je een uitgebreid assortiment aan kralen, hangers, bedeltjes. Ook de instrumenten die je nodig hebt om sieraden te maken kan je hier bestellen. Buigringen,kralenlegbord, tangensets en natuurlijk een beadalon weefraam.
De handige indeling van de site met praktische zoekopties helpt je bij het snel vinden dan het product dat je nodig hebt.

De winkel is zeer klantgericht dat bijvoorbeeld mede tot uitdrukking komt door de optie om te stemmen op welk product je graag in de winkel zou willen zien. Bijvoorbeeld de uitbreiding van het assortiment op type draad. Rond leer, plat leer of liever suede.
Daarnaast biedt het kralenhoekje een veel verschillende soorten betaalopties.

Deze winkel biedt de beginnende -en serieuze hobbyist wat ze nodig heeft. Mooie kwaliteitsproducten en een uitstekende service.

Ervaring van Andrea, toegevoegd op 29 juni 2015

Aantal spulletjes gekocht voor mijn schoonmoeder die armbandjes maken heeft als hobby, ze was er zeer blij mee. Snelle levering en leuke spulletjes.

» Kralenhoekje.nl review

Mijn ervaring plaatsen