Kras.nl ervaringen en beoordelingen

Fijne vakantie ervaringen in meerdere landen beleef je met Kras.nl. Deze ervaringen hebben andere mensen ook beleefd met hulp van kras.nl. Je kunt hun beoordelingen vinden op onze website. Twijfel je dus of je kras.nl moet kiezen om op vakantie te gaan? Je kunt je laten overtuigen door onze reviews en beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kras reizen

Of het nu gaat om een zonvakantie, een stedentrip, een last-minute weekendje weg of busreizen; bij kras.nl is er voor iedere vakantieliefhebber wel wat wils. Het ruime aanbod van landen om naar toe te gaan en van soorten vakanties maakt kras.nl een interessante website om eens nader te bekijken.

Je aandacht wordt op de homepage meteen getrokken door de aanbiedingen die er staan. Met aantrekkelijke foto's krijg je zin om meteen weg te gaan. Naast deze aanbiedingen kun je kiezen hoe je wilt zoeken: wil je alle mogelijkheden van een busreis of zoek je veel gerichter op locatie en tijdstip van vakantie? Daarnaast kun je ook kiezen voor reisnummer, zodat je je geboekte of eerde bekeken vakantie nog eens kan inzien.

Als je op een vakantie klikt, krijg je meteen een overzicht wat er allemaal bij inbegrepen zit en weet je dus precies waar je aan toe bent. Heel handig. Ook voor het vaststellen van de prijs krijg je een mooi schemaatje. Let er wel op dat de prijs hoger uitvalt dan in eerste instantie bij de vakantie staat.

Kras.nl heeft een overzichtelijk en uitgebreide website voor je vakantie!

» Kras Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen