Kras.nl ervaringen en beoordelingen

Fijne vakantie ervaringen in meerdere landen beleef je met Kras.nl. Deze ervaringen hebben andere mensen ook beleefd met hulp van kras.nl. Je kunt hun beoordelingen vinden op onze website. Twijfel je dus of je kras.nl moet kiezen om op vakantie te gaan? Je kunt je laten overtuigen door onze reviews en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kras reizen

Of het nu gaat om een zonvakantie, een stedentrip, een last-minute weekendje weg of busreizen; bij kras.nl is er voor iedere vakantieliefhebber wel wat wils. Het ruime aanbod van landen om naar toe te gaan en van soorten vakanties maakt kras.nl een interessante website om eens nader te bekijken.

Je aandacht wordt op de homepage meteen getrokken door de aanbiedingen die er staan. Met aantrekkelijke foto's krijg je zin om meteen weg te gaan. Naast deze aanbiedingen kun je kiezen hoe je wilt zoeken: wil je alle mogelijkheden van een busreis of zoek je veel gerichter op locatie en tijdstip van vakantie? Daarnaast kun je ook kiezen voor reisnummer, zodat je je geboekte of eerde bekeken vakantie nog eens kan inzien.

Als je op een vakantie klikt, krijg je meteen een overzicht wat er allemaal bij inbegrepen zit en weet je dus precies waar je aan toe bent. Heel handig. Ook voor het vaststellen van de prijs krijg je een mooi schemaatje. Let er wel op dat de prijs hoger uitvalt dan in eerste instantie bij de vakantie staat.

Kras.nl heeft een overzichtelijk en uitgebreide website voor je vakantie!

Hotel de Koekoekshof in Elp

Ervaring van Jan Piek, toegevoegd op 6 juni 2015

Wij verbleven van 1 t/m 4 juni 2015 in hotel de Koekoekshof. In een woord geweldig, prima kamers met alles er op en eraan. Geweldige keuken en een goed ontbijt buffet. De eigenaar met familie zijn zeer services gericht , en staan klaar om het u naar de zin te maken. Voor ons geen 8,6 maar een 9,1 Jan en Riet Piek

Naar China

Ervaring van Simone van Vliet, toegevoegd op 13 september 2014

Via Kras reizen een rondreis China gedaan. Wat een land en wat een reis. De reisleidster wist veel van het land en heeft ons vaak in contact gebracht met lokale bewoners waardoor je echt het gevoel kreeg de Chinezen te leren kennen. Ons persoonlijke hoogtepunt was Beijing en de boottocht over de rivier.

Buikgriep gekregen

Ervaring van Emma v, toegevoegd op 11 mei 2014

Tijdens onze vakantie buikgriep gekregen, niet een keer maar twee keer, ga nooit meer naar Turkije

Veilige partij

Ervaring van van Vossen, toegevoegd op 31 oktober 2013

Boeken bijna al onze vakanties bij Kras. Gewoon goede service en prijzen en een zeer degelijk bedrijf.

cruise noorse fjorden via Kras.nl

Ervaring van Jozef en Bianca, toegevoegd op 13 september 2013

Onze cruise naar de Noorsje fjorden was goeg geregeld. Nederlandse reisleiding aanwezig en het allerbelangrijkste spotgoedkoop. Boeken vaak aanbiedingen van Kras reizen en zijn nog nooit teleurgesteld.

» Kras Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen