Kredietconcurrent ervaringen en beoordelingen

Overzicht van verschillende ervaringen, geschreven door klanten van Kredietconcurrent. Onafhankelijke beoordelingen laten zien of dit een betrouwbaar bedrijf is. Zelf een beoordeling toevoegen is binnen enkele minuten gebeurt en helpt andere consumenten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kredietconcurrent

Kredietconcurrent.nl is een online bemiddelaar in consumentenkredieten, het bedrijf is onafhankelijk en staat geregistreerd bij de AFM. Door de samenwerking met verschillende banken en financieringsmaatschappijen is men in staat om leningen tegen scherpe tarieven aan te bieden.
De website van kredietconcurrent biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze snel je kredietmogelijkheden te berekenen zonder dat je ingewikkelde procedures hoeft te doorlopen. Na invulling van wat basale gegevens krijg je direct inzicht welk bedrag je maximaal kunt lenen en wat de maandelijkse lasten zullen zijn. Belangrijk is dat dit bedrijf er ook voor zorgt dat de hoogte van je lening, en dus aflossing, ook verantwoord blijft.
Voor de bemiddeling en het advies betreffende jouw lening brengt kredietconcurrent.nl geen vergoeding in rekening. Ook word je niet geconfronteerd met afsluitkosten.
Op de website tref je tevens een compleet overzicht aan van de verschillende soorten van kredietverstrekking. Dat overzicht kan je helpen om jouw kennisniveau te verhogen zodat je precies weet wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende kredietsoorten.

Wacht op goedkeuring

Ervaring van Elisabeth en Hans, toegevoegd op 10 mei 2014

Willen een nieuwe auto kopen en hebben zojuist een aanvraag ingediend. Graag ontvangen wij zsm een reactie of we het geld kunnen lenen.

Aanvraag afgekeurd

Ervaring van Jacques, toegevoegd op 9 november 2013

mijn aanvraag voor een lening is afgekeurd omdat ik bij BKR geregistreerd sta, dat kan helemaal niet heb nooit niets geleend

Lening overgesloten

Ervaring van Vanity, toegevoegd op 12 oktober 2013

Betaal nu minder rente, op jaarbasis scheelt het mij 800 euro aan rente.

» Kredietconcurrent Review

Mijn ervaring plaatsen