Kredietspotter ervaringen en beoordelingen

Het kan soms door gezinsuitbreiding of een andere oorzaak dat je ruimte tekort komt en je wil uitbreiden met je woning. Een woning uitbreiding kost veel geld en misschien heb je dat nu even niet liggen. Kredietspotter laat je zien waar je voordelig een lening kan afsluiten. Dankzij de ervaringen en beoordelingen op onze site weet je ook of de website veilig genoeg is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kredietspotter.nl

Lenen is iets wat veel mensen aantrekt, maar hen ook in de problemen kan brengen. De website kredietspotter.nl probeert dit door zijn uitnodigende aanpak te voorkomen en mensen de meest voordelige leningen aan te bieden. De interface van deze website is makkelijk en laat je meteen zien voor hoeveel je kan lenen. Geen oplichterspraktijken dus, maar een eerlijke beoordeling van de situatie. Het maximale leenbedrag wordt door een toepassing meteen berekend op basis van jouw netto maandinkomen, het netto maandinkomen van een eventuele partner en de woonlasten. Deze generator leert je bijvoorbeeld dat er pas vanaf een netto maandinkomen van 1350 euro kan worden geleend, zonder partner weliswaar. Anders kan dit vanaf dat de partners een inkomen hebben van 800 en 750 euro.
Er worden op kredietspotter.nl twee formules aangeboden, de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het aanvragen van een offerte hiervoor is vrijblijvend. Je moet enkel het gewenste leenbedrag, het leendoel en een kredietvorm aanduiden.

» Kredietspotter.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Kredietspotter ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews