Kunstgrasdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kunstgrasdirect.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kunstgrasdirect.nl

Bij Kunstgras Direct kun je terecht voor een mooi gazon dat erg veel lijkt op echt gras. Met als grote voordeel dat je deze niet elke paar weken hoeft te maaien. Men maakt gebruik van moderne materialen en technieken waardoor het bijna niet te onderscheiden is van echt gras. Verschillende tinten groen maar ook grassprieten van verschillende lengte zorgen er voor dat het niet alleen natuurlijk uit ziet maar ook nog eens prettig aanvoelt. Het gras is te leggen op elke soort ondergrond, het is zelfs zeer geschikt als dakterras. Maar het kan ook gewoon op zandgrond gelegd worden. Het is verkrijgbaar in drie maten en makkelijk zelf te leggen waardoor je in korte tijd kunt beschikken over een mooi groen gazon. De grasmat ademt waardoor deze zelfs op hete zomerdagen lekker koel aanvoelt. Daarnaast kun je er voor kiezen om kunstgras van UV bestendig materiaal te kopen waardoor verkleuren door de zon niet mogelijk is.

Ervaring van Toby, toegevoegd op 3 april 2016

Goed geholpen bij het kiezen van het juiste kunstgras, snelle levering en prima prijs. Heerlijk dat ik niet meer hoef te maaien, te sproeien en mos weg te halen.

Ervaring van W, toegevoegd op 8 september 2015

Zeer tevreden over het kunstgras, het lijkt de Kuip wel hier, krijg veel complimentjes van mensen die ook kunstgras willen.

» Kunstgrasdirect.nl review

Mijn ervaring plaatsen