Kunstspiegel ervaringen en beoordelingen

Met de lijsten van deze lijstenmakerij lijst je jouw spiegels en schilderijen mooi in. Heb jij een schilderij of spiegel waar je een mooie lijst voor zoekt en weet je niet zeker of kunstspiegel.nl de beste keuze voor jou is? In reviews op onze site delen anderen hun ervaringen en beoordelingen met jou. Misschien helpt het om deze te lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kunstspiegel

Op de website van kunstspiegel.nl kunt u terecht als u van plan bent om een spiegel te kopen. Ook vindt u er lijsten, art posters, art prints, fotolijsten en schilderdoeken. De prijzen lopen uiteen van €15, - tot € 500, - . Alle bestelde producten worden gratis thuis afgeleverd. Het is ook mogelijk om lijsten en schilderdoeken speciaal op maat te laten maken.

Oprichting
Een groep kunstliefhebbers hebben kunstspiegel opgericht. Het doel van de groep was om er voor te zorgen dat een groot assortiment, voor wat betreft de wanddecoraties, toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit dan ook nog van een oud tot jong publiek. Dat is mede door de website goed gelukt. Ze zijn in het bezit van een eigen lijstenmakerij in Nederland vlak bij Haarlem. Daarom is het mogelijk bijna alles op maat te maken. Ook hebben ze een inlijstservice. Het doek of foto wordt dan thuis opgehaald en de volgende dag weer ingelijst terugbezorgd, in de lijst die je zelf hebt uitgezocht.

Showroom
Het is natuurlijk eenvoudig om alles via de website te bestellen maar je kan ook de showroom bezichtigen. Dit kan van maandag t/m zaterdag in Cruquius nabij Haarlem.

Ervaring van L.A. Kervel , toegevoegd op 10 augustus 2018

Lijst op maat besteld. Snelle levering. Keurig met zorg ingepakt. Prima kwaliteit. Superblij mee.

Ervaring van V, toegevoegd op 5 november 2014

Mooie lijst in barok stijl gevonden bij Kunstspiegel, niet duur en bij aflevering goed ingepakt tegen eventuele schade.

» Kunstspiegel Review

Mijn ervaring plaatsen