Kunstvoorjou.nl ervaringen en beoordelingen

In deze online galerie kun je smaakvolle schilderijen uitzoeken voor iedere kamer in je huis. Je kunt ze gemakkelijk sorteren en een goed schilderij uitzoeken. Voordat je shopt: ben jij iemand die graag wil weten wat voor een webwinkel dit is? De beoordelingen en reviews met ervaringen kun je op onze website vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kunstvoorjou

Op de website van kunstvoorjou.nl vind je schilderijen die niet alleen scherp geprijsd zijn maar ook zijn gemaakt door Europese kunstenaars. Alle schilderijen die op de website worden aangeboden zijn handgeschilderd. De schilderijen worden met olie- of acrylverf met veel liefde gemaakt. De afbeeldingen worden op canvas geschilderd. Er zijn verschillende soorten schilderijen. Zo kunt u bijvoorbeeld een keus maken uit populair, abstract, landschappen, bloemen, figuratief en skyline.

Opgericht
KunstVoorJou is ruim vijf jaar geleden opgericht. Er worden alleen schilderijen online aangeboden. Er zijn dus geen kosten voor het huren van een winkelruimte. Om een schilderij toch eerst in het echt te willen zien kunt u een afspraak maken.

Bezorging en betaling
De online galerie draagt het Thuiswinkel keurmerk. Dit houdt in dat u veilig kan kopen via internet. Gemiddeld duurt de levertijd van een schilderij 3 tot 10 werkdagen. Moet het een spoedzending worden dan kan er door middel van een telefonisch contact aan uw wens worden voldaan. De bezorging is gratis. Bij een bestelling boven de €500, - krijgt u 5% korting. De betaling kan op verschillende wijze worden afgehandeld.

Ervaring van E, toegevoegd op 30 mei 2014

Mooi drieluik schilderij gekocht bij Kunstvoorjou. De schilderijen waren zeer vakkundig ingepakt. ze hangen nu prachtig boven onze schouw.

Ervaring van Victoria V, toegevoegd op 22 september 2013

Mooi kleurrijk doek besteld, nu is onze woonkamer helemaal af.

» Kunstvoorjou Review

Mijn ervaring plaatsen