La Casita ervaringen en beoordelingen

Goede ervaringen opgedaan met la casita? Plaats een review, zodat derden kunnen lezen wat zij kunnen verwachten als zij in zee gaan met la casita. Jouw mening, jouw ervaring zal door velen worden gelezen. Men zal er een bepaald idee aan over houden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over La Casita

Op lacasita.com kun je op zoek naar vakantievilla's in Zuid-Spanje. De villa's die La Casita aanbiedt zijn voornamelijk villa's met volledige privacy en prive zembad. De vakantievilla's zijn in volledige behering van La Casita. Daardoor boek je een huis zonder tussenkomst van eigenaren of tussenpersonen. Per vakantievilla staan er duidelijke fotos bij. Zo weet je wat je kunt verwachten als je een vakantievilla wilt huren.

De meeste mensen die voor La Casita werken spreken Nederlands. Dit maakt de communicatie met Nederlandse toeristen gemakkelijker. Via lacasita.com heb je ook de mogelijkheid om een auto te huren. Mocht jezelf in bezit zijn van een villa in Zuid-Spanje dan kun je deze via lacasita.com ook verhuren. Er staan op lacasita.com ook artikelen over vakanties in Spanje en specifieke plaatsen in Spanje. Ook vind je er een blog. Verder zijn er in het gastenboek ervaringen te lezen van mensen die al eerder via Lacasita.com een vakantiehuis hebben gehuurd.

» La Casita Review

Mijn ervaring plaatsen

La Casita ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews