La Redoute ervaringen en beoordelingen

La redoute is de kledingwinkel voor dames die iets anders zoeken dan normale kleding. Je vind hier bijzondere modieuze kleding die je gewoon online kan bestellen. Op onze website vind je ook nog eens ervaringen en beoordelingen van dames die je al voorgingen. Ze adviseren je graag over de leuke collectie en natuurlijk de kwaliteit van de kleding.

Mijn ervaring plaatsen

Over La Redoute

Bij laredoute.com kun je terecht voor een uitgebreid assortiment van dames-en herenkleding, kinderkleding, schoenen en interieur artikelen.
Op de homepagina kun je kiezen uit : "lookbook", "merken", "dames", "schoenen", "kinderen", "heren", "grote maten", "interieur" en "outlet".
Wanneer je dan bijvoorbeeld kiest voor "dames", kun je een keuze maken uit het assortiment. Er is keus tussen: "blouse", "jurken", "hemden", "broeken", "jurken", enz. Kies je hier voor "jurken" dan is er nog een verdere onderverdeling in de soorten jurken zoals "korte jurk", "avondjurk", "lange jurk", enz. Ook kun je het zoeken nog verfijnen door items als "maat", "kleur", "prijs" en "merk" aan te vinken. Je ziet vervolgens afbeeldingen van de jurken en daarbij de pijs. Kies je een bepaalde jurk uit dan zie je nog een heel aantal afbeeldingen, verdere informatie over het artikel en je kunt, als je wilt, bestellen.
Merken die zoal verkocht worden bij laredoute.com zijn : "laura clement", "softgrey", "nike", "ellos" en "converse".
Als je wilt kun je je op de website ook inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen.

Ervaring van Francine, toegevoegd op 3 september 2014

In Frankrijk is dit echt een super bekende winkel, levering in Nederland duurt wel enkele dagen maar leuke spullen hoor

fan van la redoute

Ervaring van Esther Bory, toegevoegd op 16 mei 2014

Leuke kleding veel afgeprijsde merkkleding

» La Redoute Review

Mijn ervaring plaatsen