Lab21.nl ervaringe en beoordelingen

Vloeren voor binnen en buiten van verschillend materiaal kun je kopen bij LAB21. Zo kun je tuintegels kopen om je tuin mooier te maken, maar ook houten vloeren voor binnen kun je hier kopen. Andere personen hebben ervaringen gedeeld in reviews over LAB21. Lees deze samen met beoordelingen op onze website om meer te leren over LAB21.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lab21

Lab21 verkoopt kunstgras, schuttingen, natuursteentegels, keramische tegels, parket, laminaat en PVC vloeren, tegen lage prijzen. Lab21 richt zich voornamelijk op het online verkopen, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden, maar heeft ook showrooms in Amsterdam, Delft, 't Gooi, Utrecht, Roosendaal en Eindhoven. In de showrooms kun je de vloeren bekijken en vervolgens zelf online bestellen. Het is ook mogelijk om de bestelling te plaatsen wanneer je in de showroom bent, maar de vloeren worden niet in deze vestigingen verkocht.

Op Lab21.nl zijn foto's en video's te vinden van de verschillende materialen waarvan de vloeren gemaakt zijn. Ook zijn er speciale pagina's waarop foto's van klanten geplaatst zijn. Op Lab21.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe de vloeren geleverd worden. De tarieven voor het thuisbezorgen, kun je op de website vinden. Sommige bestellingen kunnen ook op afspraak afgehaald worden op verschillende locaties.

Het is mogelijk om vloeren en terrassen te laten leggen door de legservice van Lab21. De vakmensen van Lab21 hebben veel ervaringen met het leggen van de verschillende materialen en de legservice voldoet hierdoor aan de hoogste kwaliteitseisen.

» Lab21 Review

Mijn ervaring plaatsen