Lab21.nl ervaringe en beoordelingen

Vloeren voor binnen en buiten van verschillend materiaal kun je kopen bij LAB21. Zo kun je tuintegels kopen om je tuin mooier te maken, maar ook houten vloeren voor binnen kun je hier kopen. Andere personen hebben ervaringen gedeeld in reviews over LAB21. Lees deze samen met beoordelingen op onze website om meer te leren over LAB21.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lab21

Lab21 verkoopt kunstgras, schuttingen, natuursteentegels, keramische tegels, parket, laminaat en PVC vloeren, tegen lage prijzen. Lab21 richt zich voornamelijk op het online verkopen, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden, maar heeft ook showrooms in Amsterdam, Delft, 't Gooi, Utrecht, Roosendaal en Eindhoven. In de showrooms kun je de vloeren bekijken en vervolgens zelf online bestellen. Het is ook mogelijk om de bestelling te plaatsen wanneer je in de showroom bent, maar de vloeren worden niet in deze vestigingen verkocht.

Op Lab21.nl zijn foto's en video's te vinden van de verschillende materialen waarvan de vloeren gemaakt zijn. Ook zijn er speciale pagina's waarop foto's van klanten geplaatst zijn. Op Lab21.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe de vloeren geleverd worden. De tarieven voor het thuisbezorgen, kun je op de website vinden. Sommige bestellingen kunnen ook op afspraak afgehaald worden op verschillende locaties.

Het is mogelijk om vloeren en terrassen te laten leggen door de legservice van Lab21. De vakmensen van Lab21 hebben veel ervaringen met het leggen van de verschillende materialen en de legservice voldoet hierdoor aan de hoogste kwaliteitseisen.

Geweldige service!

Ervaring van Bart vink, toegevoegd op 2 juni 2018

Wij hebben bij Lab21 Laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuis aangekomen waren we toch niet helemaal tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Amersfoort te willen rijden, ons oog viel op een ander soort Laminaat, wat we gratis kregen. dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij andere zaken voor 21 euro per m2. Dat hebben wij niet hebben betaald bij Lab 21. Een grote pluim voor dit bedrijf. Het is iedereen aangeraden zaken met hen te doen.

Prettige aftersales

Ervaring van Polman, toegevoegd op 30 augustus 2016

Echt enorm goed geholpen in hun showroom. De service na kunnen veel bedrijven ook een puntje aan zuigen. Al mijn vragen werden snel behandeld en ik kon makkelijk een aanpassing doen in mijn bestelling.

Ervaring van Brouwers, toegevoegd op 5 mei 2016

Wij hebben in Lab21 oostzaan een houten vloer gekocht. Op de afgesproken leverdatum kwam de levering niet aan. Dit was verontrustend omdat we snel moesten verhuizen. Toen ging de telefoon, dat was de planner van Lab21: De vracht had pech onderweg, en kon niet worden geleverd. Vervelend, want mijn neef heeft toen vrijgenomen om ons te helpen om alles naar onze verdieping te tillen. Onze planning was dus verpest. De planner van Lab21 bood gelukkig aan om ons gratis te helpen. Op de tweede dag kwam een medewerker van Lab21 om alles netjes naar de verdieping te brengen. Daar is hij zo'n 3 uren mee bezig geweest, een geweldige service. Onze vloer ligt er nu goed in. Een prima leverancier!

Geweldige pvc click

Ervaring van Valento, toegevoegd op 22 november 2015

Maandje geleden een pvc click vloer gelegd, country oak. Zeer blij met de vloer en het leggen was zeer eenvoudig. Heb op een halve dag 24 m2 gelegd.

Geweldige snelle service

Ervaring van Mark, toegevoegd op 28 augustus 2015

Zeer goede concurrerende prijs. Laminaatvloer was bij een andere partij opeens niet leverbaar. Binnen 3 dagen moest ik verhuizen dus op stel en sprong een nieuwe vloer nodig. LAB21 gebeld of dit mogelijk was en ik kon gelijk dezelfde dag terecht in Huizen om een nieuwe vloer uit te zoeken. De volgende dag werd de vloer al geleverd en hij kon dus de dag erop gelegd worden. Super snel en een top service. Zeker een aanrader.

Ervaring van Kemar, toegevoegd op 15 juli 2014

Vakkundige en aardige medewerker van de winkel in Lab21 heeft ons een eind de goede weg op geholpen voor onze nieuwbouw woning die over 3 maanden wordt opgeleverd.

Ervaring van Cintia, toegevoegd op 13 maart 2014

Onze PVC vloer van LAB21 ligt er prachtig bij (gelegd door mijn schoonvader) makkelijk schoonmaken ook

» Lab21 Review

Mijn ervaring plaatsen