Labyrinth ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Labyrinth reizen en lees of deze vakantieaanbieder betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Labyrinth reizen

Ben je er echt aan toe om er even tussenuit te gaan? Dan is een bezoek aan www.labyrinth.nl echt de moeite waard.
Www.labyrinth.nl biedt avontuurlijke maar ook ontspannen reizen aan voor zowel gezinnen, jongeren, alleen-reizende, koppels of groepen. Labyrinth heeft voor elk wat wils met betrekking tot vakanties. Voorbeeldbestemmingen zijn landen als België, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Spanje en Portugal.
En de leukste bijkomstigheid is dat de prijzen allemaal erg laag zijn, zo kun je al vakanties boeken vanaf €100,-!
Alle trips die aangeboden worden zijn scherp geprijsd en de reisbegeleiding is in 95% van de gevallen Nederlandstalig. Prettig is dat op de website direct alle informatie met betrekking tot prijzen en beschikbaarheid aanwezig zijn, op die manier kun je gelijk zien waar je aan toe bent. Ook de bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, milieuheffing en reserveringskosten worden direct overzichtelijk weergegeven.
Bij de betaling van je vakantie bij Labyrinth dien je wel rekening te houden met een aanbetaling van 25% van de rekening.

Ervaring van Marcel Vlegels, toegevoegd op 2 februari 2015

Verkopen hele goede merken, als je zoals ik een fervent bergbeklimmer bent is dit een fijne shop.

Ervaring van Anthon, toegevoegd op 10 augustus 2014

De wandelschoenen zijn zeer goed, had bij de speciaalzaak in ons dorp gekeken, daar waren precies dezelfde schoenen 40 euro duurder.

Ervaring van Mark van Sant, toegevoegd op 28 april 2014

Meerdere offertes aangevraagd voor ons bedrijfsuitje naar de Ardennen, uiteindelijke gekozen voor Labyrinth, het beste gevoel bij. De accommodatie was groot zat voor 16 man. We hebben diverse uitjes gedaan.

» Labyrinth reizen Review

Mijn ervaring plaatsen