Lamp-thuisbezorgd.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Lamp-thuisbezorgd.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lamp-thuisbezorgd.nl

Op 'Lamp-thuisbezorgd.nl' kun je veel soorten lampen vinden: hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, kroonluchters en sfeerverlichting. Je kunt op elk van deze soorten zoeken door bovenaan de pagina je keus te maken. Je vindt daar vervolgens een ruim aanbod.
Links op de pagina zie je een overzicht van het actuele aanbod per soort lamp. Het aantal soorten dat in het assortiment zit staat tussen haakjes achter de soort lamp.
Je kunt op twee manieren de verschillende pagina's bekijken: gerangschikt als foto-tabel of als lijst. Als je, wederom bovenaan, kiest voor 'foto-tabel', dan worden de lampen in tabelvorm gepresenteerd, in drie kolommen. Wanneer je kiest voor 'lijst', dan zie je links steeds een afbeelding van de lamp en rechts een omschrijving en de prijs. De laatste methode geeft direct wat meer informatie.
De website biedt aan de linkerkant de mogelijkheid specifieker te zoeken, door een merk te kiezen of de prijs aan te passen.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 4 juni 2015

2 hanglampen besteld voor ons nieuwe huis, het ophangen had nog even wat voeten in aarde maar nu ze hangen zijn ze prachtig

Ervaring van van Beek, toegevoegd op 12 februari 2015

Precies de kroonluchter waar ik al een tijdje naar op zoek was.

» Lamp-thuisbezorgd.nl Review

Mijn ervaring plaatsen