Lampdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Van halogeenlamp tot LED-lamp: bij lampdirect kun je allerlei soorten lampen vinden. Deze lampen zijn van goede kwaliteit en een uitstekende prijs. Dit is slechts 1 van de meningen die je kunt lezen in de reviews op onze website. Je vind hier ervaringen en beoordelingen van personen die ook geshopt hebben bij lampdirect.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lampdirect.nl

Wanneer u kiest voor lampdirect, indien u lampen wilt bestellen, bent u aan het juiste adres. Omdat er wereldwijd in grote hoeveelheden wordt ingekocht bent u verzekerd van de beste prijzen voor de lampen. De inkoopvoordelen die men heeft worden direct aan de klant doorberekend. Daardoor kan de klant genieten van de voordeligste prijzen.

Levering en service
Lampdirect.nl levert snel. Alle bestellingen worden door UPS binnen 24 uur afgeleverd. Indien de aflevering langer duurt dan een dag kunt u dat zien op de website. Voor bestellingen, waarvan het bedrag lager is dan €100, - wordt €9,50 aan verzendkosten gerekend. De lampen die verstuurd worden extra goed verpakt. U kunt, wanneer u vragen heeft, een medewerker aan de telefoon krijgen. De wachttijd, als u belt, duurt over het algemeen niet langer dan 10 seconden voordat u een medewerker aan de lijn krijgt. Het advies dat u krijgt wordt gegeven door een vakkundige medewerker. Hij/zij zal door de ervaring de juiste adviezen kunnen geven. Een vraag voor 17.00 uur per e-mail gesteld worden dezelfde dag nog beantwoord.

» Lampdirect Review

Mijn ervaring plaatsen