Lampen24 Ervaringen en Beoordelingen

Diverse ervaringen over het bedrijf achter Lampen24. Door middel van beoordelingen en recensies kan je kijken of dit een betrouwbaar bedrijf is. Lees alle recensies op je gemak en kijk of je kan bestellen op Lampen24.nl


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lampen24

Lampen24.nl biedt een ruime keus aan lampen en lichtbronnen online. Je vindt er diverse klassieke en moderne lampen voor binnenshuis, zoals plafondlampen en staande lampen. Voor lampen voor buitenshuis, zoals fakkellampen en andere tuinverlichting, kun je bij lampen24.nl ook terecht.

Naast lampen en lichtbronnen, zoals spaarlampen, LED-lampen en kerstverlichting, vind je bij lampen24.nl plafondventilatoren, vuurkorven, brievenbussen, zaklampen en nog veel meer.

Lampen24.nl is een onderdeel van Lampenwelt, een Duits bedrijf dat al vanaf 1999 lampen en armaturen via internet verkoopt. In 2002 kreeg het bedrijf de allereerste internetpagina en sinds 2004 is het bedrijf bezig in de huidige vorm. In al die jaren is het bedrijf behoorlijk gegroeid, waardoor het magazijn diverse malen moest worden vergroot. Sinds 2012 is Lampenwelt in het bezit van een geheel eigen logistiek centrum.

Lampen24.nl heeft weliswaar geen adres in Nederland - het bedrijf zelf zit in Duitsland -, maar voor vragen is er een Nederlands telefoonnummer beschikbaar. Betalen kan op de gebruikelijke manieren: onder andere via Ideal, Paypal, bankoverboekingen en creditcard.

» Lampen24 Review

Mijn ervaring plaatsen