LampenTotaal ervaringen en beoordelingen

Lampentotaal is de grootste website als het gaat om lampen online. Je kan hier tientallen merken online bekijken. Twijfel je toch nog over een lamp? Dan kan je eventueel een kijkje nemen in de showroom die iedere avond geopend is. Online kan je hier de ervaringen en beoordelingen lezen van bezoekers aan de website die je al voorgingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over LampenTotaal

Lampentotaal is de afgelopen 45 jaar uitgegroeid tot de marktleider in lampen. Je kunt er veel merken vinden. Een kleine impressie : Eglo, Osram, Philips, Steinel en Van De Heg.

De beoordeling door klanten is zeer goed.

Op de homepagina van de website zie je direct veel soorten lampen, afbeeldingen van buitenverlichting, kinderlampen en nog veel meer.

Er is bovenaan de pagina een onderverdeling gemaakt in buitenlampen, binnenlampen, lichtbronnen, zaklampen, led verlichting, alle lampen en alle merken.
Iets naar onderen zie je dezelfde verdeling, maar dan direct met foto's van de lampen er bij.

Wanneer je bijvoorbeeld het kopje binnenlampen aanklikt kun je kiezen uit de verschillende soorten binnenlampen, zoals hanglampen, staande lampen, wandlampen, enz.
Kies je dan bijvoorbeeld wandlampen dan verschijnt de collectie wandlampen, zie je de afbeeldingen daarvan, kun je verder informatie over betreffende lamp krijgen en als je wilt kun je hem daar in je winkelwagen doen.

De bezorging is vanaf €99 gratis.

» LampenTotaal Review

Mijn ervaring plaatsen

LampenTotaal ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews