Laptops4all ervaringen en beoordelingen

Laptops4all is de specialist in tweedehands laptops. Ze maken het mogelijk om zo iedereen een nieuwe laptop te laten kopen. Maar is tweedehands wel zo slim of kan je toch beter even doorsparen voor een nieuwe? Bij ons lees je de ervaringen en beoordelingen voor een tweedehands laptop bij Laptops4all.

Mijn ervaring plaatsen

Over Laptops4all

Bij Laptops4all.nl kun je nieuwe en gebruikte laptops kopen.

De webshop is aangesloten bij het ICT waarborg, dus je bent zeker van garantie als je hier iets koopt.

De volgende merken worden zoal verkocht : Toshiba, Dell, HP, Fujitsu en Lenovo.

Op de homepagina vind je een onderverdeling in laptops, computers, apple, computer monitoren, aanbiedingen, accessoires en RMA.
Wanneer je dan klikt op bijvoorbeeld laptops krijg je de keuze tussen nieuwe of gebruikte laptops. Als je verder kijkt bij nieuwe laptops zie je afbeeldingen van deze artikelen, verdere produktinformatie en je kunt gaan bestellen.

Het zoeken kan worden verfijnd door een keuze te maken in prijs, processor, schermformaat en schermresolutie.

Bovenaan de homepagina is een zoekfunctie beschikbaar.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Laptops4all geeft 12 maanden garantie op al hun produkten.

De levering is snel, als je voor 15.00 uur bestelt, heb je de artikelen de volgende dag in huis. Er is een bezoekadres in Loosdrecht.

Klantvriendelijk

Ervaring van Gozen Glijn, toegevoegd op 22 augustus 2017

Heb een gebruikte laptop bij dit bedrijf gekocht en ben daar zeer tevreden over. (prijs/kwaliteit goed) Joselien en haar medewerkers zijn zeer vriendelijk en bij een klacht of storing staan ze direct (indien mogelijk) voor je klaar. Voorbeeld, ben de laatste weken diversen malen terug geweest van wegen een storing (vaak door mijn onkunde), maar geen onvertogen woord en prima geholpen (gratis service) zeiden ze. Kan dus aspirant kopers aanraden eens bij dit bedrijf te gaan kijken. Mvg G Glijn Kortenhoef.

Snelle en goede levering

Ervaring van Freek, toegevoegd op 17 januari 2015

Duidelijke website, verzonden binnen de aangekondigde termijn, keurige verzending (goed verpakt). De laptop zelf was heel netjes, alsof hij nieuw was (geen gebruikssporen, vooral toetsenbord erg netjes). Alleen de klep was wat 'losjes' maar dat hebben oudere laptops vaker.

Goed bedrijf

Ervaring van Winnie, toegevoegd op 23 oktober 2014

Ik wist niet zeker of ze betrouwbaar waren en heb de auto gepakt naar laptops4all. Nog nooit zoveel computers bij elkaar gezien. Direct een mooi model gekocht voor een mooie prijs.

Betrouwbare

Ervaring van Hordijkse, toegevoegd op 9 oktober 2014

Voor wie twijfelt of Laptops4all betrouwbaar is, bel ze op zou ik zeggen, wij kopen voor onze school altijd hier de laptops. Het zijn geen nieuwe computers maar daar is de prijs ook naar. Zeker voor studenten zijn de computers van laptops4all goed hoor.

Slechte klantenservice

Ervaring van W, toegevoegd op 10 februari 2014

Vragen worden heel onduidelijk beantwoord, dan niet ga wel naar een andere computerwinkel.

» Laptops4all Review

Mijn ervaring plaatsen