Larsa-telecom ervaringen en beoordelingen

Als je nieuwe telefoon niet simlock vrij is of als je toestel gestopt is met werken dan kan je terecht bij Larsa telecom. De website staat bekend om de unieke service voor het maken van smartphones en pda’s. Ervaringen laten tevreden klanten zien en dankzij de beoordelingen op onze site weet je precies wat je kan verwachten van Larsa telecom.

Mijn ervaring plaatsen

Over Larsa-telecom.nl

Larsa-telecom.nl is een online reparatiedienst. Zij repareren jouw mobieltje aan een scherpe prijs.

Het is best irritant je telefoon valt en het scherm is gebroken. Dit valt niet onder de garantie, maar dit betekent niet dat je jouw mobieltje moet weggooien! Stuur je mobieltje op naar Larsa Telecom. Zij kunnen je mobiel repareren en dit aan de hand van originele en vanzelfsprekend kwaliteitsvolle onderdelen.

Zit je met vragen rond de reparatietijd? Of dat het mobieltje nog wel te redden valt? De klantenservice kan je op alle vragen een antwoord geven. Je kan hun bereiken via e-mail en telefoon. Ze zullen je zo snel mogelijk goede ondersteuning bieden, want Lars Telecom vindt service, kwaliteit en snelheid een prioriteit!

Het enige wat je moet doen is je mobieltje aangetekend opsturen naar Lars Telecom, en vanaf daar nemen zij het over. Zij repareren je mobieltje en nemen daarna contact met je op omtrent de kosten en de handelingen die er gebeurd zijn om het toestel terug werkend te krijgen.

Lars Telecom biedt je een goede dienstverlening aan. Je kan ook bij hun terecht om je toestel simlockvrij te maken.

Ervaring van Berend, toegevoegd op 12 september 2014

Super winkel, snel actie ondernomen waardoor ik niet te lang zonder telefoon zat.

Ervaring van Lisa d, toegevoegd op 25 januari 2014

Goed gerepareerd en snel ook, gelukkig betaalt mijn verzekering het.

» Larsa-telecom.nl Review

Mijn ervaring plaatsen