LaScarpa.nl ervaringen en beoordelingen

Schoenen, tassen en andere accessoires vind je bij lascarpa.nl. Het is altijd goed om je eerst goed in te lezen over een webwinkel voordat je er winkelt. De ervaringen en beoordelingen over lascarpa.nl vind je hier. Je kunt ze lezen en zo je eigen oordeel vellen over lascarpa.nl. Het is geheel aan jou of je bij deze winkel shopt of niet.

Mijn ervaring plaatsen

Over La Scarpa

Lascarpa.nl is de website waarbij u kwaliteitsproducten kan kopen op het gebied van schoenen en accessoires. La Scarpa betekent in het Italiaans “schoen”. U kunt op de website van lascarpa.nl schoenen kopen van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer. De trends worden op de voet gevolgd.

Merken
Er worden veel verschillende merken schoenen verkocht zoals; Sendra, Paul Green, Hjus, Converse, Björn Borg, Van Lier en nog vele anderen. Te veel om allemaal op te noemen. Nieuw in de collectie zijn bijvoorbeeld Paula Urban, Red Rag en Inuovo.

Kwaliteit
De prijs-kwaliteits verhouding staat als zeer hoog aangeschreven. De schoenen zijn allen comfortabel. Ze hebben een goede pasvorm. Wanneer je een schoen zoekt die er niet alleen modieus uitziet maar ook nog comfortabel zit dan moet u bij La Scarpa zijn. Denk hierbij maar eens aan de merken Gabor of Green. Zij zijn niet alleen comfortabel meer zitten perfect aan je voeten.

Winkel
Wanneer u niet online wilt kopen dan kunt u ook terecht in de winkel te Oss. Voor de openingstijden kunt u het beste even kijken op internet.

Betalen
Er zijn verschillende soorten betaalmogelijkheden. Je kan per IDEAL betalen maar ook door overschrijving via de bank of onder rembours.

Slippers Lazamani

Ervaring van Linda, toegevoegd op 24 april 2015

Supervlotte levering, hele mooie slippers. Vooral het handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap( in mijn geval ontvangen van Jeanne) vond ik netjes!

Ervaring van Evi, toegevoegd op 27 november 2014

Al meerdere keren schoenen gekocht bij La Scarpa

Ervaring van Laura B, toegevoegd op 9 juni 2014

Laarsjes gekocht van Shabbies, snel in huis. passen precies.

» La Scarpa Review

Mijn ervaring plaatsen