Laudius ervaringen en beoordelingen

Meer dan 300 cursussen en opleidingen waar jij uit kunt kiezen in deze zelfstudie webwinkel. Het gaat bij het vinden van een baan immers niet alleen om hoeveel ervaring je hebt. Ervaringen zijn 1 ding, het is iets anders om een goede opleiding te hebben. Meer te weten komen over Laudius.nl? Laat de beoordelingen je meer vertellen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Laudius

Op de website van Laudius.nl is het mogelijk om te kiezen uit een van de meer dan 300 topcursussen voor beroep, persoonlijke ontwikkeling of hobby. Er worden cursussen aangeboden in de meest uiteenlopende gebieden. Zo kan je alleen al kiezen uit een van de 80 taalcursussen die aangeboden worden.

Ervaring
Laudius heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Deze ervaring wordt toegepast in de aangeboden cursussen. Bij Laudius kun je zelf je cursus precies op maat samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld de lessen digitaal bestuderen vanaf je PC. Je kan de lessen zelf uitprinten. Deze mogelijkheid wordt door geen ander instituut aangeboden.

Docent
De cursisten hebben allen hun eigen persoonlijke docent. Hij/zij zal het huiswerk nakijken en beoordelen. Heb je vragen dan zal de docent deze geduldig beantwoorden. Het team van topdocenten is er op gericht je cursus tot een goed einde te brengen.

Lesgeld en garantie
De totale begeleiding is perfect en dat tegen het laagste lesgeld van Nederland. Studeren mag niet duur zijn. Daarnaast wordt er een Lesgeld-terug-garantie aangeboden. Dit houdt dat wanneer je niet zou slagen het betaalde lesgeld terug ontvangt. Je loopt dus geen enkel risico.

» Laudius Review

Mijn ervaring plaatsen

Laudius ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews