Lauwersoog ervaringen en beoordelingen

Kamperen aan het water van het Lauwersmeer in Groningen? Realiseer je droom met Lauwersoog.nl. Deze camping voorziet jou van de leukste ervaringen. Beoordelingen inzien voordat je gaat kamperen met Lauwersoog.nl? Je vind ze hier. We hebben ze voor je gesorteerd zodat je ze makkelijk kunt bekijken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lauwersoog

Camping Lauwersoog, direct gelegen aan het Lauwersmeer op de grens van Groningen en Friesland, biedt jou zowel ontspanning als gezelligheid.

Vanuit de camping wordt een tochtje naar een van de Waddeneilanden -Ameland en Schiermonnikoog- algauw makkelijker via de rederij Water Events Lauwersoog. Blijf je liever gewoon in de buurt van de camping? Dan kun je heerlijk bijkomen en genieten aan bijvoorbeeld het strandje, van een natuurwandeling, van surfen en ook kitesurfen.
Aan de kinderen wordt ook zeker gedacht: het aanwezige animatieteam verzorgt graag leuke activiteiten zoals hutten en vlotten bouwen, schelpen zoeken of in het bos op onderzoek gaan. Verder is er ook een speeltuin waar ze heerlijk in kunnen spelen.

Na een dagje buiten de deur te hebben genoten is het lekker uitrusten in een van de diverse aangeboden accommodaties. Voor een avonturier is het aangenaam kamperen, voor een goed bed en andere welkome gemakken staat een bungalow of camper voor je klaar.

Op www.lauwersoog.nl kun je terecht voor nog meer informatie over activiteiten, kijk gerust eens rond!

» Lauwersoog Review

Mijn ervaring plaatsen