Lauwersoog ervaringen en beoordelingen

Kamperen aan het water van het Lauwersmeer in Groningen? Realiseer je droom met Lauwersoog.nl. Deze camping voorziet jou van de leukste ervaringen. Beoordelingen inzien voordat je gaat kamperen met Lauwersoog.nl? Je vind ze hier. We hebben ze voor je gesorteerd zodat je ze makkelijk kunt bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lauwersoog

Camping Lauwersoog, direct gelegen aan het Lauwersmeer op de grens van Groningen en Friesland, biedt jou zowel ontspanning als gezelligheid.

Vanuit de camping wordt een tochtje naar een van de Waddeneilanden -Ameland en Schiermonnikoog- algauw makkelijker via de rederij Water Events Lauwersoog. Blijf je liever gewoon in de buurt van de camping? Dan kun je heerlijk bijkomen en genieten aan bijvoorbeeld het strandje, van een natuurwandeling, van surfen en ook kitesurfen.
Aan de kinderen wordt ook zeker gedacht: het aanwezige animatieteam verzorgt graag leuke activiteiten zoals hutten en vlotten bouwen, schelpen zoeken of in het bos op onderzoek gaan. Verder is er ook een speeltuin waar ze heerlijk in kunnen spelen.

Na een dagje buiten de deur te hebben genoten is het lekker uitrusten in een van de diverse aangeboden accommodaties. Voor een avonturier is het aangenaam kamperen, voor een goed bed en andere welkome gemakken staat een bungalow of camper voor je klaar.

Op www.lauwersoog.nl kun je terecht voor nog meer informatie over activiteiten, kijk gerust eens rond!

wifi waardeloos!

Ervaring van lenie, toegevoegd op 17 september 2020

deze camping 5 sterren! heeft het nog steeds niet begrepen, er is een megaslechte wifi verbinding!

coronaregels

Ervaring van anoniem, toegevoegd op 26 juli 2020

Wij zijn van 11 tot 21 juli op de camping geweest. Men neemt het niet erg nauw met de coronaregels. Er stond bij de ingang van het toiletgebouw geen desinfecterende gel. Na klachten is er vervolgens een fles alcohol geplaatst op de wastafel bij de toiletten waar ook een zeepdispencer hangt en papieren handdoekjes zijn. Ook waren de afwasbakken (buiten beiderzijds 4) niet om en om afgeplakt. Ook binnen beiderzijds 2 afwasbakken waarvan niks is afgeplakt. Bij de wasgelegenheid ( 4 of 5 wasbakken) was ook niks afgeplakt. Op de vloer waren wel stickers geplaatst met 1.5 meter afstand houden. Op deze manier is dit niet mogelijk. Wij hebben op de receptie ons beklag gedaan en dan wordt er gezegd, ik geef het door en u heeft ook zelf een verantwoordelijkheid. Wij hebben onze verantwoordelijk genomen maar veel mensen niet, ze stonden schouder aan schouder af te wassen. Mijns inziens heeft de camping ook een verantwoordelijkheid naar hun gasten. De gratis wifi (hotspot Lauwersoog) was erg slecht. Het was nauwelijks mogelijk op internet te komen. Ook het ontvangen van emai lukte vaak niet.

Plaats (zwarte zandbak)

Ervaring van Smilda, toegevoegd op 25 juli 2018

Hebben 3 dagen en 2 nachten bij u op de camping gestaan. Wij waren er met onze 2 kleinkinderen van 10 en 6 jaar. U heeft een prachtige camping maar toch waren wij niet te vreden over de plaats die u ons hebt gegeven. De plaats was voorzien van zwarte aarde i.p.v. gras. Het was gewoon afgeplagd. Het is ooit een vaste plaats geweest voor een caravan of tent. Wij hebben in een zwarte zandbak gekampeerd. Ik kan u vertellen dat wij dat erg vervelend hebben gevonden en daar hebben wij ruim 110.00 euro voor betaald. Bij vertrek hebben wij dit gemeld maar er is niets meegedaan. U begrijpt wel wij zijn niet meer positief over u camping en komen niet weer. JAMMER !!

Ervaring van A, toegevoegd op 5 september 2013

Fijne camping midden in de natuur, vriendelijke medewerkers.

» Lauwersoog Review

Mijn ervaring plaatsen