Lavida Travel ervaringen en beoordelingen

Lavida travel is een jong reisbureau dat samenwerkt met andere grote merken om zo de hoogste kwaliteit te bieden. Doordat het een relatief klein familiebedrijf is hechten ze grote waarde aan ervaringen en beoordelingen van reizigers. Lees hier de ervaringen en beoordelingen van andere voor een eerlijk beeld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lavida Travel

Lavida is in 2010 door twee zussen, met een grote passie voor reizen, opgericht.
Inmiddels werken ze samen met een reislustig team en zoeken met elkaar naar een combinatie van de beste service en de laagste prijs.

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan. Je kunt dan denken aan Neckermann, Arke, Club Med, e.a.

Lavida is lid van SGR en ANVR.

Op de homepagina vind je direct een handige zoekmogelijkheid. Je geeft aan met hoeveel personen je reist, naar welk land en welke streek je wilt, voor welke vlucht je kiest, de reisduur en de vertrekdatum. En dan kun je kiezen voor uitgebreid zoeken of nu zoeken.
Als je kiest voor nu zoeken, zie je direct een aantal opties. Je krijgt dan een afbeelding en informatie van de vakantie te zien.
Wanneer je kiest voor uitgebreid zoeken, kun je selecteren op een heel aantal criteria, zoals kindvriendelijk, direct aan het strand, enz.

Op de homepagina kun je ook kiezen uit : optie nemen, offerte, last minute, reviews en type vakantie.

Alles prima geregeld

Ervaring van Harry, toegevoegd op 1 oktober 2017

Al 2x dit jaar geboekt bij Lavida travel, eerste keer naar Macedonie, en tweede keer naar Andalusie. Beide keren telefonisch kontakt gehad, goed advies gekregen en alles prima geregeld, ook auto parkeren en transfer geregeld via Lavida, ook probleemloos

Ervaring van C en D en familie, toegevoegd op 24 november 2014

Reis naar turkije geboekt via lavida travel. Alles was naar wens.

iberostar fans

Ervaring van Wesley en Maris, toegevoegd op 27 september 2014

Wij boeken altijd een Iberostar hotel, bij Lavida travel heb je een groot aanbod van deze hotels. Succes gegarandeerd.

» Lavida Travel Review

Mijn ervaring plaatsen