Leapp ervaringen en beoordelingen

Leapp staat erom bekend om oude apple producten op te knappen en weer verder te voorkopen. Ze vervangen de hardware en geven zo een tweede leven aan een oude laptop. Maar wat is de ervaring met een opgeknapte macbook? Lees hier online de beoordelingen van dit hippe jonge bedrijf.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 4 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Leapp.nl

Leapp.nl is een online internetwinkel met aanbiedingen van refurbished Apple producten. Wat houdt refurbished nu precies in? Dit zijn vaak producten die zelden gebruikt zijn bij bedrijven of als toonzaalmodel hebben gediend. Deze Apple producten worden helemaal nagekeken, schoongemaakt, en zelfs ge-upgrade waar nodig! Ze zien er uit als nieuw en zijn dit bijna ook. Het mooie voordeel voor de klant is dat je deze Apple producten aan een lage prijs kan aankopen.

Elke bestelling vanaf 50 euro wordt kosteloos en verzekerd verzonden. Het pakketje wordt binnen drie werkdagen bij jou thuis afgeleverd. Wil je graag de bestelling al volgende dag in huis hebben? Dan kan je gebruik maken van de "spoedlevering". Je geeft de bestelling voor 15u00 door en betaalt € 7,50. Indien gewenst kan je jouw bestelling ook gaan afhalen in één van hun winkels.

Zit je met vragen of wil je graag hulp met je bestelling? Maak dan gebruik van de klantenservice van Leapp.nl. Je kan hun bereiken via e-mail of telefoon. Op je mail mag je een antwoord verwachten binnen de 24 uur! Stuur je tussen 8u00-17u00 dan heb je zelfs al antwoord binnen 30 minuten!

geen reactie op verkeerde levering

Ervaring van leo van Montfoort, toegevoegd op 15 september 2021

i-phone besteld met screenprotector. de screenprotector past niet, is niet geleverd met de opgegeven maten. 2 maal gebeld en 3 maal gemailed, geen enkele reactie! zegt genoeg

Chat reageert niet

Ervaring van jORDY, toegevoegd op 14 juni 2014

Waarom antwoord er niemand op mijn chatgesprek/

iphone als nieuw

Ervaring van Leapp fan, toegevoegd op 12 april 2014

Mijn iphone lijkt op nieuw maar wel voor een tweedehands prijs.

Studentenkorting

Ervaring van Philippe, toegevoegd op 23 september 2013

Tip: Als je iemand kent die studeert neem die dan mee naar de winkel krijg je extra korting op je aankoop

» Leapp.nl Review

Mijn ervaring plaatsen