Leaseplan direct ervaringen en beoordelingen

Voordat je een auto gaat leasen lees je eerst een aantal ervaringen en recensies over Leaseplan direct. Zelf een ervaring achterlaten is ook mogelijk en wordt zeer op prijs gesteld. De beoordeling die als laatste is toegevoegd vind je direct hieronder.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Leaseplan direct

Leaseplandirect.nl is een onderneming die actief is in de markt van autolease voor bedrijven. De doelstelling van het bedrijf is het ontzorgen van ondernemers op het gebied van mobiliteit. De dienstverlening van dit bedrijf geschiedt grotendeels via internet, op deze manier kan men de klant sneller van dienst zijn.
De website beschikt over de mogelijkheid om direct het leasetarief van de gekozen auto te berekenen. Allereerst kies je het gewenste merk en model van de auto, de looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar. Daarna geeft de site je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tevens de prijzen.
Onder het kopje 'lease info' vind je een uitgebreide uitleg over de contracten. Hier wordt kort en bondig besproken wat de voorwaarden zijn en hoe de leasepakketten zijn samengesteld. Daarnaast kun je hier een aantal bespaartips lezen die misschien interessant voor je kunnen zijn. Ook biedt leaseplandirect.nl een handige app voor je smartphone aan waarmee kun je een aantal administratieve zaken snel en efficiënt kunt regelen.

» Leaseplan direct review

Mijn ervaring plaatsen