Lecostore.nl ervaringen en beoordelingen

Lecostore.nl is de online webshop van de bekende kapper Leco. Creëer vandaag nog bij jezelf thuis de enige echte Leco look met behulp van zijn producten en blogs. Ervaringen en beoordelingen van vrouwen die je voorgingen lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lecostore.nl

Lecostore is een webwinkel die zijn naam dankt aan de bekende stylist Leco. Op de website is veel te vinden over beauty en lifestyle. Vooral op het gebied van haar is er erg veel op de website te vinden. Denk hierbij onder meer aan veel verschillende producten, maar ook de nodige filmpjes en verhalen over werkwijze en de huidige mode.

Korting
Bij een bezoek aan de website krijgt de bezoeker een pop up te zien die meteen tien procent korting aanbiedt. Je kan als consument dus meteen lekker met een voordeeltje gaan shoppen.

Styling
Naast de vele producten is er veel ruimte voor tips en styling. Dit is uiteraard het vakgebied van Leco. Via deze website wil hij een en ander met zijn klanten en de rest van de buitenwereld delen.

Hulp
Je kunt als bezoeker is contact komen met de klantenservice van de website als ook met het management van Leco. Via de telefoon en via de mail.

Ervaring van Maris, toegevoegd op 26 januari 2015

Leuke nieuwsbrief, mooie producten vaak na 1 of 2 dagen al in huis.

Ervaring van Linda Zwarts, toegevoegd op 2 november 2014

Shampoo gekregen van mijn moeder uit jullie webshop, mijn haar voelt nu superfijn aan. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je een cadeaucode.

» Lecostore Review

Mijn ervaring plaatsen