Ledlampenfabriek.nl ervaringen en beoordelingen

Lampen en LED lampen vind je bij LEDlampenfabriek.nl. Deze webwinkel heeft LED strips in allerlei kleuren. Dat is pas vrolijk! Slechte en goede ervaringen lezen zodat je zeker weet dat je hier LED producten wil kopen? Dat kan! Op onze website vind je ook beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ledlampenfabriek

Bij ledlampenfabriek.nl kun je terecht als je op zoekt bent naar een ledlamp. De website heeft een ruim aanbod van allerlei van dit soort lampen. Zo kun je kiezen voor losse lampen, maar ook voor inbouwlampen. Bovendien vindt je er lampen voor je bedrijf. Om de aansluiting van je aangeschafte lamp goed te laten verlopen, heeft de site in zijn aanbod allerlei accessoires die dit kunnen vergemakkelijken. Hierbij moet je denken aan dimmers, schakelmateriaal en stabilisatoren. De website biedt diverse A-merken aan. Als je een huidige lamp wilt vervangen, dan kun je de geschikte ledlamp op ledlampenfabriek.nl vinden. De webshop kiest enkel en alleen voor ledverlichting, omdat dit de zuinigste manier van verlichten is, de lampen langer mee gaan en niet tot nauwelijks warm worden. Er wordt beweerd dat je de aanschaf van een ledlamp binnen 2 jaar terugverdiend hebt. Dit kun je op de website zelf narekenen. Bestellen en betalen is bij ledlampenfabriek.nl zeer eenvoudig.

Goede ervaring

Ervaring van Adriaan, toegevoegd op 29 mei 2017

Onlangs bestelde ik drie lampen bij ledlampenfabriek.nl. Direct na de bestelling heb ik de lampen betaald. Helaas bleken de lampen niet op korte termijn leverbaar. Na telefonisch overleg met het bedrijf werd besloten de order te annuleren. Binnen een week kreeg ik mijn geld teruggestort. Ondanks alle negatieve publicaties over internet verkopen wil ik hier eens een goed bericht over achterlaten.

Ervaring van Jasper Zwartman, toegevoegd op 20 september 2014

Per abuis de verkeerde spots besteld, kwam er in de avond achter, gelijk een mailtje gestuurd, Gelukkig kon mijn bestelling nog worden aangepast.

Ervaring van Twan, toegevoegd op 9 september 2014

weet iemand of ik ook een dimmer kan zetten op tl buizen?

» Ledlampenfabriek Review

Mijn ervaring plaatsen