Leesmap.nl ervaringen en beoordelingen

Het lezen van tijdschriften kan een dure aangelegenheid zijn. Het kan een stuk voordeliger zijn om de leesmap.nl te nemen. In de leesmap zitten al je favoriete tijdschriften en je betaalt iedere week gewoon contant aan de deur. Ervaringen en beoordelingen van leesmap lezers kan je hier lezen om zelf een leesmap te overwegen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Leesmap.nl

Heerlijk lui op de bank of buiten in het zonnetje lekker met je favoriete tijdschriften. Voor jong en oud, mannen of vrouwen en jongens of meisjes. De leesmap heeft voor ieder wat wils. Ieder gezinslid heeft keuze uit de uitgebreide inhoud van de leesmap. Een inhoud die overigens, voor een groot deel, zelf samen te stellen is. Op Leesmap.nl kun je kijken welke mogelijkheden er worden geboden. Zo kun je kiezen uit drie verschillende pakketten:

De gezinsmap
De compactmap
De luxemapWaar je ook voor kiest, er zitten altijd tijdschriften voor iedereen bij. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten, want ook daarin is de keuze geheel aan jou. Wil je de nieuwste tijdschriften als eerste in huis hebben, dan kan dat natuurlijk. Kies je liever voor wat lagere kosten, maar toch een compleet pakket, dan neem je gewoon de leesmap die al een paar weken oud is. Dat scheelt aanzienlijk. Ga snel naar Leesmap.nl en maak je eigen keuze. Er zijn altijd goede aanbiedingen te vinden op de site.

» Leesmap.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Leesmap.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews