Lejebil.com ervaringen en beoordelingen

Ga je op vakantie of heb je gewoon een auto nodig in het buitenland? Boek voordelig een auto in verschillende landen over de hele wereld met lejebil.com. Zelfs in Amerika! De leukste vakantie ervaringen kun je beleven met behulp van een goede auto. De beoordelingen zien voordat jij een goedkope auto boekt in het buitenland? Kijk op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lejebil.com

Het internationale bedrijf lejebil.com verhuurt auto's in verschillende landen, waaronder Nederland. Op de website lejebil.com kun je uitzoeken welke auto je wilt huren, voor welke periode en waar je deze wilt ophalen of inleveren.

Het voordeel van lejebil.com is dat je een onbeperkt aantal kilometers mag rijden met je auto, en ook annuleren is heel makkelijk, voor het geval je trip toch niet doorgaat.
Bij het zoeken naar een huurauto blijkt niet alles even goed te werken. Zo zijn er op meerdere locaties 'tijdelijk geen auto's te huren' en wordt je doorgestuurd naar een andere website. Na een afhaallocatie gevonden te hebben kun je kiezen welke auto je wilt huren. De kosten staan daarbij vermeld. Dat zijn ook meteen alle kosten. Na een gedeelte van de kosten te hebben betaald is je auto gereserveerd en klaar om op te halen.

Lejebil.com verhuurt op de grotere locaties en is voornamelijk bedoeld voor vakantiegangers of zakenmensen. Zo kun je in Nederland je auto alleen bij Schiphol of het Centraal Station ophalen en terugbrengen. Ook in andere landen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van vliegvelden of stations om een auto te kunnen huren.

Ervaring van Carl, toegevoegd op 9 november 2014

Kende lejebil niet, terwijl ik best vaak een auto huur, op het eerste gezicht hele goede prijzen

Ervaring van Marcel en Sonja, toegevoegd op 29 oktober 2014

Hier mijn auto gehuurd voor de vakantie naar Curacao, aardige mensen , wel even wennen het rijden op Curacao, veel gaten in de weg.

» Lejebil.com Review

Mijn ervaring plaatsen