Lendahand.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Lendahand en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lendahand.com


lendahand.com
Lendahand.com is een website vanwaar je geld uit kan lenen aan kleine en middenbedrijven in ontwikkelingslanden. Het uitlenen gaat in vier eenvoudige stappen. Jij kiest eerst de ondernemer waar je het geld aan uit wil lenen. De lening wordt daarna verstrekt door een lokale financiële instelling. Die instelling zorgt ook voor het terugbetalen van de lening over de tijd. Na afloop ontvang jij het geleende geld terug inclusief de rente, die van tevoren al bekend was. De reden dat lendahand.com is opgericht is dat het in veel ontwikkelingslanden onmogelijk is om een lening te krijgen, terwijl dat wel een voorwaarde is voor het opstarten van een bedrijf. Banken stellen erg hoge eisen, waar kleine ondernemingen nog niet aan kunnen voldoen. Ook voor microkrediet komen deze bedrijven niet in aanmerking. Door lendahand.com proberen de oprichters ervoor te zorgen dat mensen in ontwikkelingslanden een bedrijf kunnen opstarten en zo bewust met geld kunnen omgaan en uit de armoede kunnen komen.

Geweldig

Ervaring van Trees van den Hoogen, toegevoegd op 24 maart 2018

Zeer goede ervaring. Ik heb mijn investeringen in de tijd heel goed kunnen spreiden. Goede rentes. Uitstekende informatie. Alles leningen met rente tot nu toe op tijd ontvangen. Goed gevoel. Uitstekende projecten. Je kunt zelf kiezen. Looptijd, impact, rente/risico. Top bedrijf!

Ervaring van Elsa de Vries, toegevoegd op 2 september 2016

Geld uitlenen geeft mij een goed gevoel, rente ook nog eens hoger dan op spaarrekening. Betalingen komen op tijd binnen.

Ervaring van Marcel, toegevoegd op 12 mei 2016

Alle betalingen nu binnen ben al 2 jaar uitlener via Lendahand.

» Lendahand.com review

Mijn ervaring plaatsen