Lensbestel.nl ervaringen en beoordelingen

Lensbestel.nl is een online webshop waar je terecht kan als je echt toe bent aan nieuwe lenzen. Online ben je vaak een stuk voordeliger uit en jouw lenzen worden betrouwbaar en snel thuisbezorgd. Ervaringen en beoordelingen over het online bestellen van lenzen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lensbestel.nl

Op de website van LensBestel.nl kun je lenzen en lenzenvloeistof kopen tegen een veel lagere prijs dan in de winkel. Het voordeel kan wel oplopen tot 70% ten opzichte van de traditionele opticiens. De producten die je op deze website kan kopen zijn identiek aan de producten die je in een optiekwinkel koopt. Er worden bij LensBestel.nl alleen producten verkocht van internationale erkende producenten.

Merken
Op de website van LensBestel.nl worden alleen originele lenzen verkocht van de hoogste kwaliteit. De lenzen zijn gemarkeerd met de originele productcodes.

Kosten
De producten worden per post bezorgd. Vanaf €75, - is de levering gratis. Er wordt gebruik gemaakt van een volledig geautomatiseerd bestelproces. Je hoeft niet thuis te zijn. De post wordt gewoon bezorg in de brievenbus. De producten kunnen veel goedkoper zijn dan in een winkel omdat de kosten voor een winkel en dergelijke niet betaald moeten worden.

Informatie
Op de website kun je veel te weten komen over hoe je moet omgaan met lenzen. Omdat er steeds betere lenzen worden ontwikkeld is het lezen van dergelijke informatie van groot belang voor de lenzendragers. Indien je dan toch nog vragen hebt is vaak een telefoontje genoeg om je vraag beantwoord te krijgen.

Voordeelpakketten
Wanneer je lenzen nodig hebt is het bekijken van de voordeelpakketten van belang. Je kan er veel geld mee besparen.

Ervaring van Maxime, toegevoegd op 12 september 2014

Zelfde lenzenvloeistof besteld als bij de opticien wel paar euro goedkoper en nog thuisbezorgd ook.

Ervaring van Adrie, toegevoegd op 7 februari 2014

Al 4 keer besteld nu bij lensbestel, elke keer goed gegaan.

» Lensbestel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen