Lenson.nl ervaringen en beoordelingen

Lenzen halen is altijd een heel gedoe omdat je dan net weer in de buurt van de opticien moet zijn. In sommige plaatsen is soms niet eens een opticien aanwezig wat het allemaal nog lastiger maakt. De ervaringen en beoordelingen over Lenson.nl zijn dan ook zeer positief. Het is de webshop om even snel je lenzen te halen zonder de deur uit te gaan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lenson.nl

Op de website van Lenson.nl vind je het meest klantvriendelijke aanbod van producten en diensten die binnen de oog zorg, mode en schoonheid passen. Het kopen van contactlenzen via de website is een van de voordeligste manieren. Op de website bestel je dezelfde contactlenzen als bij een optometrist. Alleen de prijzen liggen een stuk gunstiger. Lenson.nl verkoopt alleen contactlenzen van de grote internationale en bekende producenten. Goedkope lenzen bestellen via de website is verenigbaar met een snelle levering.

Goedkoper
Wanneer u bij Lenson.nl contactlenzen koopt dan bent u veel goedkoper uit dan bij een optometrist in de winkel. Dat komt omdat bij Lenson.nl alleen via internet gekocht kan worden. De lagere kosten die men heeft, geen onderhoud winkel, worden doorgerekend naar de klant. Ook worden de lenzen in grote volumes aangekocht zodat dat ook weer zijn voordelen oplevert.

Codes
De contactlenzen zijn voorzien van productcodes. Hiermee kan worden bewezen dat het om originele producten gaat. Je kunt op de website van Lenson.nl veilig je contactlenzen bestellen. Enkele veel verkochte soorten contactlenzen zijn dag-, maand-, kleur-, en multifocale lenzen.

Ervaring van Jelmer, toegevoegd op 15 december 2014

Meerdere sites afgegaan voordat ik een grote bestelling lenzen ging plaatsen. Lenson kwam als goedkoopste uit de bus.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 5 december 2014

Hoge kwaliteits lenzen bij Lenson. Heb al meerdere internetshops geprobeerd en ben nu eindelijk tevreden. Geen branderige ogen meer

» Lenson.nl Review

Mijn ervaring plaatsen