Lensway ervaringen en beoordelingen

Lenzen, brillen en vloeistof het zijn stuk voor stuk spullen die je nodig hebt voor goed zicht. Lensway is de online specialist om een nieuwe bril of lenzen aan te schaffen. Dankzij de hoge service staan ze hoog aangeschreven, maar wat zeggen de echte klanten er nu over? Lees hier de eerlijke beoordelingen over Lensway en natuurlijk de ervaringen van de eerlijke klanten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lensway

Lensway is in Europa de grootste onlineshop voor lenzen en brillen.

Op de homepagina van de website vind je een onderverdeling in lenzen, brillen, zonnebrillen en lenzenvloeistof. Als je dan kijkt onder lenzen kun je kiezen uit weeklenzen, daglenzen, gekleurde lenzen, enz. Je vindt dan een afbeelding van het produkt en informatie. Ook de prijs staat daar aangegeven en er kan worden overgegaan tot bestellen.

Bij Lensway worden de lenzen alleen onder de originele naam verkocht. Veel opticienketens geven contactlenzen een nieuwe eigen naam. Op de website is een lijst van al deze namen en merken te lezen, zodat je zeker weet dat je dezelfde lenzen bestelt.

De webshop heeft de volgende kenmerken :
- Klantenservice, bij vragen kun je een email sturen of bellen.
- Tevredenheidsgarantie, je krijgt je geld terug als je niet 100% tevreden bent.
- Prijsgarantie, wanneer je je bril of lenzen ergens anders voor een lagere prijs aantreft, dan kun je bij hen het produkt voor dezelfde lage prijs kopen.
- Snelle bezorging, 95 % van de lenzen wordt binnen 24 uur verstuurd.

vraag ogen controle

Ervaring van Livia, toegevoegd op 7 mei 2014

Waar laten jullie je ogen controleren als je online lenzen gaat bestellen? Ik hoor van iedereen dat het goedkoper is maar je moet toch een keer per jaar je ogen laten opmeten?

Al vele jaren klant

Ervaring van Dionne, toegevoegd op 2 mei 2014

Het gaat gewoon altijd goed, ben al 4 jaar klant van Lensway en veel geld bespaard.

Goede klantenservie

Ervaring van Reinout van M, toegevoegd op 21 december 2013

Omdat het toch om je ogen gaat bel ik regelmatig voor advies. Altijd goed geholpen en je hoort dat ze er verstand van hebben bij Lensway.

» Lensway Review

Mijn ervaring plaatsen